Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok ti mit csinálnátok a...

Lányok ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, tegnap este a wc papíron észrevettem egy kis rozsaszines nyákot(bocsánat a nyers fogalmazasert) de tenyleg ez a nagyítóval kell nezni tema volt, de eleg volt ahogy hogy megijedjek. szoltam is a paromnak ha nem mulik irany az ügyelet. De halistennek reggelre mar nyoma sem volt, megnyugodtam. Erre ma megint ugyan ez, nagyon kevés, de azert látható hogy sötétebb a színe mint kellene. Első babám, alapból is parázós vagyok, de ez teljesen elszomorít. Ti mit tennétek a helyemben? Irany az ügyelet? Vagy varjak még egy picit hogy "erősödjön" (amit remelhetoleg nem fog) járt màr valak így? Segítsetek légyszi!
2015. nov. 12. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Én biztos ami biztos alapon bemennék a kórházba, de ha nagyon nem tudod megoldani, mert pl. 50 km-re van a kórház és nincs kocsid, akkor is hívd fel őket legalább.
2015. nov. 12. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, irány az ügyelet. Lehet pici haematoma, elpattant ér, progeszterinhiány (amire van gyógyszer), stb. De inkább nézzék meg.
2015. nov. 12. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj be. Ne parázz rá, ez csak elővigyázatosság.
2015. nov. 12. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező.

Voltál az ügyeleten vagy látott orvos?

2015. nov. 12. 19:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Voltam bent igen, most ertunk haza. Eloszor megnyugtatott a doki,mondta hogy mehszajsebem van, emiatt volt a barnazasom. Majd csinalt UH-T, ahol 7 cm-es cisztat látott, es egy 6,7 mm-es petezsákot. Megremulve kerdeztem hogy ezek nem nagyon pici méretek? Mondta hogy valamilyen szinten de, de tekintve hogy cisztam van, valoszinuleg ezert fejlődik nehezebben, illetve lehet hogy kesobb fogant, es nem

Is biztos hogy 6 hetes vagyok. Szoval egyelore marad a várakozás, egy het mulva kontroll, ha a baba nem nő, akkor abortusz😔

2015. nov. 12. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!