Tapasztalat csere kérdés?
Nem vettem észre semmit, semmi nem volt más, mint a többi ciklus előtt. Mértem a hőmet és reménykedtem. Szerintem nincs értelme a görcsös önfigyelésnek, meg mindenfélének jelentőséget tulajdonítani - itt szúrt, ott szúrt, ilyen-olyan a folyás, hányinger, kívánósság produkálása, stb. A korai terhestünetek nem mások, mint a premens tünetek ezért is kár foglalkozni velük. Meg nagyrészét tudja produkálni a psziché is, ha valaki nagyon akar/nem akar gyereket. Lásd pl, terhességtől rettegők aktus után két nappal hányingerrel, na az ugyan az, csak fordítva.
Hosszútávon kimerítő minden hónapban csalódni, volt pár évem kitapasztalni. Letenni viszont nem szabad egyik hónapról sem, amíg meg nem jön! Reménykedni mindig kell, de szubjekív tünetek miatt beleélni nem szabad magad semmibe, annál rosszabb, ha végül mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!