Már nincs remény?
Kedves kérdező.
Lehet én is hasonló cipőben járok mint te. Nem tudom, elvileg volt ovum, de már kételkedek benne. Viszont együttesen az én görbém eléggé elkeserítő. 25 naposak a ciklusaim, 6-án kellett volna megjönnie, ma is úgy éreztem, hogy megjön, de nem. Hcg teszt persze negatív.
Görbém:
mandiga,ha 20.án volt ovud ez szerint már pozitivnak kéne lennie,nem tudom mi lesz velünk :(
nekem amúgy alacsony progit állapitott meg a doki,mikor hormonsort nézett de nem kaptam rá semmit.azt mondta azokkal az értékekkel teherbe tudok esni.mondom én megvárom a holnapot,ha emelkedik a hőm,félreteszek mintát és tesztelek facelle teszttel.te mikor tesztelsz?
Kedves kérdező.
Úgy ahogy mondod, nem tudom mi lesz velünk. Ma sem jött meg. Ovutesztem erősen pozitív már 13 napja kb. Nem tudom mi történik velünk. A hcg tesztem negatív. Holnap vagy hétfőn megyek vissza a dokihoz, mert 2 hete voltam rákszűrésen és mehetek az eredményért elvileg. Azt hiszem beszélek vele, ha lesz ideje, mert sztk-ban voltam. Mostanra beállt a reggeli hőm 36.7-re, vonalzót nyelt. Hát én nagyon szorítok neked, hogy esetleg baba legyen a dologban. Te mikor tesztelsz? Kiváncsi vagyok mit mutat neked. Írj majd.
Ja, és elvileg nekem semmi hormon gondom, eddig legalábbis nem volt.
Kérdező, a progi miatt szedsz valamit? Mert magától ez a "vagy terhes leszek vagy nem, vagy megmarad vagy nem", ez nagyon csúnya játék. Nem értem a dokid miért nem tanácsolt valamit... Grrr...
NApi 400 mg E-vitamin, D-vitamin és méhpempő! NEkem a palástfű összezavarta a ciklusomat, pedig jól ittam. Én azt nem ajánlom!
17-es. Látom, egyszerre írtunk. Tettem fel itt az oldalon egy kérdést, a válasz az volt, akkor volt ovum mikorra a gép behúzta. Őszíntén én már nem tudom, mert nem vagyok görbe szakértő. A tesztjeim erős pozitívak. Nem kioktatásnak veszem, sőt, örülök ha tudsz segíteni, mert én már semmit nem értek. És ha nem volt ovum, akkor most mi történhet? A mensim sehol. 25 naposak a ciklusaim, 6-án kellett volna megjönnie. Többször éreztem fura fájdalmat, a hasam alja a derekam alja nagyon fájt mensi elött, és alatt, csak nem jött meg. Menzeszem alatt, vagyis a végefelé meg iszonyatosan fájt a petefészkem, szinte görcsbe állt. Ezek milyen tünetek lehetnek?
Itt a kép:
Facelle teszt.
Mikor ma reggel megcsináltam, pár perc múlva láttam egy annyira halvány csíkot, hogy képtelen voltam fotózni, a képen semmi nem volt, ezért szétszedtem, vártam még vele, mire le tudtam fotózni úgy ahogy. Nem tudom ti láttok-e valamit. Szerintem szellemcsík, én már nem tudom melyik tesztnek lehet hinni persze ami halvány.
Mivel alig látszik valami, ezért a mobilommal hátulról megvilágítottam, úgy próbáltam fotózni. Szellemcsík valószinű.
Kedves kérdező tesztelj te is, remélem nálad baba lesz. Ha nem egyértelmű pozitív, akkor nézd meg jól és írd le a véleményed esetleg tölts fel képet.
Mindenesetre eléggé zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!