Már nincs remény?

Figyelt kérdés

[link]

viszont vérzés sehol,31 naposak a ciklusaim.

2015. nov. 11. 15:29
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
azért tesztelek ha holnap megmérem a hőmet,és emelkedik.és nem jön meg a vérzésem.
2015. nov. 11. 19:24
 12/31 mandiga ***** válasza:

Kedves kérdező.

Lehet én is hasonló cipőben járok mint te. Nem tudom, elvileg volt ovum, de már kételkedek benne. Viszont együttesen az én görbém eléggé elkeserítő. 25 naposak a ciklusaim, 6-án kellett volna megjönnie, ma is úgy éreztem, hogy megjön, de nem. Hcg teszt persze negatív.

Görbém:

[link]

2015. nov. 11. 19:40
 13/31 A kérdező kommentje:

mandiga,ha 20.án volt ovud ez szerint már pozitivnak kéne lennie,nem tudom mi lesz velünk :(

nekem amúgy alacsony progit állapitott meg a doki,mikor hormonsort nézett de nem kaptam rá semmit.azt mondta azokkal az értékekkel teherbe tudok esni.mondom én megvárom a holnapot,ha emelkedik a hőm,félreteszek mintát és tesztelek facelle teszttel.te mikor tesztelsz?

2015. nov. 11. 19:48
 14/31 A kérdező kommentje:
am nekem is 6.án kellett volna megjönnie,31 napos ciklussal.
2015. nov. 11. 19:48
 15/31 anonim ***** válasza:
Ha alacsony a progid akkor hajrá E vitamin és palástfű tea. Esetleg ösztrogénmentes diéta.
2015. nov. 11. 22:29
 16/31 anonim ***** válasza:
12-es, miből gondolod, hogy volt ovud? Mert a görbéd alapján sajnos nem mondanám, hogy lett volna. :( És ezek valóban pozitív ovulációs tesztek voltak?! Annak egy napig kellene pozitívnak lenni! Ugye pozitívnak csak azt értékeled, ahol a tesztcsík erősebb vagy ugyanolyan, mint a kontroll? Bocsi, nem kioktatni akarlak, csak segíteni. ;)
2015. nov. 12. 08:07
 17/31 mandiga ***** válasza:

Kedves kérdező.

Úgy ahogy mondod, nem tudom mi lesz velünk. Ma sem jött meg. Ovutesztem erősen pozitív már 13 napja kb. Nem tudom mi történik velünk. A hcg tesztem negatív. Holnap vagy hétfőn megyek vissza a dokihoz, mert 2 hete voltam rákszűrésen és mehetek az eredményért elvileg. Azt hiszem beszélek vele, ha lesz ideje, mert sztk-ban voltam. Mostanra beállt a reggeli hőm 36.7-re, vonalzót nyelt. Hát én nagyon szorítok neked, hogy esetleg baba legyen a dologban. Te mikor tesztelsz? Kiváncsi vagyok mit mutat neked. Írj majd.

Ja, és elvileg nekem semmi hormon gondom, eddig legalábbis nem volt.

2015. nov. 12. 08:07
 18/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, a progi miatt szedsz valamit? Mert magától ez a "vagy terhes leszek vagy nem, vagy megmarad vagy nem", ez nagyon csúnya játék. Nem értem a dokid miért nem tanácsolt valamit... Grrr...

NApi 400 mg E-vitamin, D-vitamin és méhpempő! NEkem a palástfű összezavarta a ciklusomat, pedig jól ittam. Én azt nem ajánlom!

2015. nov. 12. 08:10
 19/31 mandiga ***** válasza:

17-es. Látom, egyszerre írtunk. Tettem fel itt az oldalon egy kérdést, a válasz az volt, akkor volt ovum mikorra a gép behúzta. Őszíntén én már nem tudom, mert nem vagyok görbe szakértő. A tesztjeim erős pozitívak. Nem kioktatásnak veszem, sőt, örülök ha tudsz segíteni, mert én már semmit nem értek. És ha nem volt ovum, akkor most mi történhet? A mensim sehol. 25 naposak a ciklusaim, 6-án kellett volna megjönnie. Többször éreztem fura fájdalmat, a hasam alja a derekam alja nagyon fájt mensi elött, és alatt, csak nem jött meg. Menzeszem alatt, vagyis a végefelé meg iszonyatosan fájt a petefészkem, szinte görcsbe állt. Ezek milyen tünetek lehetnek?

Itt a kép:

[link]

2015. nov. 12. 08:15
 20/31 mandiga ***** válasza:

Facelle teszt.

Mikor ma reggel megcsináltam, pár perc múlva láttam egy annyira halvány csíkot, hogy képtelen voltam fotózni, a képen semmi nem volt, ezért szétszedtem, vártam még vele, mire le tudtam fotózni úgy ahogy. Nem tudom ti láttok-e valamit. Szerintem szellemcsík, én már nem tudom melyik tesztnek lehet hinni persze ami halvány.

Mivel alig látszik valami, ezért a mobilommal hátulról megvilágítottam, úgy próbáltam fotózni. Szellemcsík valószinű.

[link]

[link]

Kedves kérdező tesztelj te is, remélem nálad baba lesz. Ha nem egyértelmű pozitív, akkor nézd meg jól és írd le a véleményed esetleg tölts fel képet.

Mindenesetre eléggé zavaró.

2015. nov. 12. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!