Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek volt ovum?

Szerintetek volt ovum?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ez a 3. próbálkozós hónapunk, vezetem a hőgörbét. Szerintetek jól jelölte be az ovut? Volt peteérésem? Voltam dokinál, aki látott érett tüszőt 2.-án. Remélem, az "érett meg" akkora, ahol a behúzás látható...

[link]

2015. nov. 11. 09:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok nektek!!! :) Te mikorra nem várod, hány napos a ciklusod? Nekem általában 28, így elvileg november 22-re nem várom... (az egyszerűség kedvéért a nevem: Tina)
2015. nov. 11. 10:40
 12/21 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: szívből gratulálok! Meddig próbálkoztatok? Vannak már tüneteid?

Tina: én is 21-22-re nem várom. A ciklusaim átlagosan 28-30 nap körül mozognak. Előző hónapban volt egy kis "üzemzavar" valószínűleg peteérésem sem volt, így 40 napra jött meg, de az sem volt normális, ezért is fordultam dokihoz, aki szerencsére megnyugtatott, hogy ez csak valami átmeneti dolog volt...

Kriszta

2015. nov. 11. 11:11
 13/21 anonim ***** válasza:

Uhh, hát akkor tényleg együtt izgulhatjuk végig ezt a másfél-két hetet!!! :)

Tina

2015. nov. 11. 11:14
 14/21 A kérdező kommentje:

Igen! :)

Te érzel esetleg valamit? ovu-t szoktad érezni?

Kriszta

2015. nov. 11. 11:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem igazán...amikor azt hittem ovus fájdalmam van, az korai volt, aztán tegnap éreztem szúró érzést a petefészkem környékén, de az megint csak nem lehetett ovus fájdalom, legalábbis a hőm meg a táblázat alapján....

igazából annak is örülök, hogy valószínűleg van ovum, mert a családomban és baráti körömben is van PCO-s, és nagyon félek tőle, hogy esetleg én is az vagyok...úgyhogy én most még eleinte azon fogok izgulni egy ideig, hogy maradjon fent a hőm, mert ez jelezné, hogy tényleg volt ovu...

2015. nov. 11. 11:27
 16/21 anonim ***** válasza:

10 hónap után jött össze a babó :)

Tüneteim már nincsenek, 6-11 hét között voltak csak :)

2015. nov. 11. 12:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi újság nálad? Valami változás?

Tina

2015. nov. 13. 08:46
 18/21 mandiga ***** válasza:
Én is még csak próbálkozok, vagyis mi. Nekem folyamatosan pozitív az lh teszem már két hete. :(
2015. nov. 13. 19:26
 19/21 A kérdező kommentje:

Semmi változás nincs, hacsak nem az, hogy pár napja folyamatosan fáj mindkét mellem... Mivel a mensi előtt is szokott, próbálom nem beleélni magam :)

És nálatok???

Ki, mikorra tervezi a tesztelést?

2015. nov. 15. 17:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Nálam semmi nincs.... Nekem nem szokott fájni a mellem, és a hasam is csak mensi előtti este... De én semmit nem érzek... Tesztelni legkorábban pénteken szeretnék... Addig még izgulás van...

Tina

2015. nov. 15. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!