Liza23 kérdése:
Ma már 37.1 az ébredési hő. Péntekre nem várom. Tegnap óta emelkedett. Ez jó?
Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 07:30
11/30 anonim válasza:
9: akkor én már a 6. gyerekemet várnám, mert az utóbbi 6 ciklusomban a menzesz előtti 3. és 4. napon mindig 37 felett volt, az egyébként nálam luteálisban jellemző 36.8 mellett...
12/30 A kérdező kommentje:
Biztos meg fog jönni... 😔 bedagadtak a melleim
2015. nov. 11. 19:43
13/30 anonim válasza:
11:Ertelemszeruen annak irtam aki babat akar es ezert homerozik..azt is irtam,hogy ha elozoleg nem volt magas akkor viszonyitani tud.Neten szakertoi oldalakon is olvashatjuk lathatjuk peldagorben,hogy kivetelek mindig vannak ;) Viszont mindenkepp jo ha igy fent van a kerdezo hoje!Nem azt irtam,hogy tuti terhes hanem "lehet" :) Sot most mar remelem,hogy az is!!! ;p
14/30 anonim válasza:
9 vagyok. homerozom es ovutesztelek is mert babat akarok. a luealisban mindig 36.8 a testhom, de mensi elott 3-4 nappal felmegy 37 fele....ilyenkor mindig oromkonnyekkben uszom hogy talan nos sikerult vegre. aztan szepen viaszaesik, van hogy csak mensi napjab. ez van. csupan ezeet irtam amit irtam.
15/30 anonim válasza:
Ertem 9 es sajnalom.Neked is lesz pocilakod biztos vagyok benne ;) De vigasztaljon hogy legalabb jol mukodik a tested es van peteeres !!! Mi 5 evet vartunk az elso gyerkocre szoval tudom milyen rossz mikor annyira vagysz ra :(
16/30 A kérdező kommentje:
Ma reggel visszament 36.9re és egy hatalmas átlátszó vizes folyás öntött el de annyira mintha bepisiltem volna. Nem tudom mit jelenthet ez. Szerintetek?
2015. nov. 12. 13:44
17/30 anonim válasza:
Meg keteselyes mindig..holnap kiderul. Nekem a vizes menszit jelzett nindig.De ez egyenenkent valtozik.Nyugi :)
18/30 A kérdező kommentje:
Igen azt sajna. De ez most olyan sok volt, hogy elgondolkodtam azon, hogy bepisiltem vagy elöntött a vér mert olyan is szokott lenni. Szaladtam a fürdőbe de semmi.
2015. nov. 12. 15:28
19/30 A kérdező kommentje:
Ma 37 az ébredésim 😊 görcsök és mensi még sehol 😊 szurkoljatok, hogy ne is legyen 💋
2015. nov. 13. 08:21
20/30 anonim válasza:
Drukk drukk :))) Mikor tesztelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!