Babát szeretnénk, pcos-t állapítottak meg 3hónapja. Van így esély anyának lenni?
Szia!
Tudom,hogy ezt könnyű mondani,de próbáld meg nem mondogatni magadnak,hogy úgy is terhes leszel és ne muszájból legyetek együtt a pároddal,hanem mert szeretnétek.
Bebizonyították,hogy minél jobban élvezi a nő az együttlétet,annál nagyobb az esélye arra,hogy spontán peteérése legyen.
És persze,hogy ANYA leszel! :)
Sok sikert! :)
Nagyon szorítok neked,hogy minél hamarabb sikerüljön! :)
Első hozzászóló voltam!
Szia. Én is Pcos vagyok, nekem a héten derült ki. Nekem is minden vágyam egy baba, így hasonló cipőben járunk! Ha ajánlhatok valamit, akkor az az aloe-s termékek! Hallottam hogy volt akinek pár hét alatt eltűntek a cisztái és terhes lett! Most vásároltam én is! Remélem beválik! Addig is pozitív gondolkodás!!!-sokat számít!
Szorítok Neked!!!!!! :)
Azt elfelejtettem, hogy az én környezetemben is babásodik mindenki! Még ez is olyan mint Nálad, így abszolút átérzem amit Te!
Előző voltam!
Én nem kaptam még semmit, mert a dokim azt mondta hogy ha megjön rendesen, akkor a ciklus 3. napján menjek el a laborba, amire már írt egy papírt is. Még vizsgálatok várnak rám. De inkább az aloe-s termékeket szedem, ezek természetes anyagok, hátha nekem is elmúlnak a ciszták tőle és teherbe esem anélkül hogy a doki hormongyógyszert írjon fel. Remélem beválik!
Remélem Neked is összejön a babóka!!!
Ha van kedved még beszélgetni a jövőben az ani_ka@citromail.hu-ra írhatsz!
Én már nem is tudom hogy a ciklus melyik napján vagyok mert csak barnázgattam szombattól kb szerdáig. De már nem is tudom hogy hogy van a ciklusom!
Sok Szerencsét kívánok a babókához! Aztán még írj ha van kedved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!