Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen élmény volt a laparoszk...

Milyen élmény volt a laparoszkopiás mütét? Hány vágásotok van? Nekem rossz volt.

Figyelt kérdés
Nekem van egy kis vágásom közvetlenül a köldököm alatt,és 4 kis pötty körülötte?Az a 4 pöty mért van?Oda dugtak be valami eszközt?Azt mondták hogy minden rendben.Mütét után rosszul lettem,elájultam,véreztem,nem tudtam pisilni(bocs a kifejezésért).Átjárhatoságit csináltak mert 2éve nem esek teherbe.Köszi
2010. márc. 19. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
4 pötty azért van mert az egyiken 1 pici kamerát dugtak be a többin meg az eszközut amivel elvégezték a szükséges eljárást. Sajna a többire nemtudok válaszolni:( Mindenestre jobbulást!És minél előbbi teherbeesést kivánok
2010. márc. 19. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:

jajj, ne. én is egy ilyen előtt állok éppen, illetve csak fontolgatjuk a dokival ennek lehetőségét. másfél éve próbálkozunk.

mielőbbi jobbulást neked!

2010. márc. 19. 15:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!A másodiknak üzenem hogy ne ilyedjen meg mert én nem akartam megijeszteni!Amugy ez csak egy max fél orás rutinmütét ahol nagyon sok minden kiderülhet ha baj van.Én lehet hogy az altatás miatt estem össze,és az altatás miatt nem tudtam pisilni(de segitettek rajtam).Másnap már mehetsz haza,én azért voltam bent tovább mert rosszul lettem.Ha gondolod szivesen leirom az egészet.A tudat meg hogy a baba miatt csinálod egyáltalán nem fogsz félni.Meg nem is emlékszel semmire mivel altatnak.Sajnos én a kényes lányok közé tartozom,nekem még ez se rutinmütét.DE A BABÁÉRT BÁRMIT MEGTENNÉK?Van valamelyikötökkel valami gond?
2010. márc. 19. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:
A Babáért bármit megtennék oda felkiálto jelet akartam tenni! Amúgy meg szerintem csináltasd meg a dokival mert itt télleg sok minden kiderül.Én féltem töle de a doki rábeszélt,meg minek várni,a másfél év is elég.Szia!
2010. márc. 19. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez lenne a következő. Nekem magas volt a prolactinom, ráadásként egy kis PCO, hogy szép legyen az élet. Most minden eredményem jó lett végre 2 év után. :) Doki szerint peteérésem is van meg minden most két-három hónap próbálkozás mellett döntöttünk mert jó lett az eredmény, de aztán megyünk tovább. Inszem stb. De ha jól értettem inszem előtt mindenképp kell ez a laparoszkópos műtét. Mik derülhetnek ki? NEm csak az, hogy átjárható evagy le van e tapadva vagy valami ilyesmi? Mindenképp kell az inszemhez ez a műtét? Tele vagyok kérdéssel? De már egy percet sem akarok várni!!! Túl hosszú volt ez az idő is!!!
2010. márc. 20. 08:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia!Bocsi hogy késön irok.Irod hogy kiderült hogy mi volt a bajod,na akkor talán most sikerülni fog szoritok nektek!A mütét alatt sok minden kiderülhet,és mindjárt meg is tudják müteni!!!Vesznek szövettant is(valami ilyesmit)arra 4hetet kell várni de kiderül belöle hogy van e egyáltalán peteérés stb..én most erre az eredményre várok.Levannak e tapadva a petevezetöid,összenövések vannak e,átjárhato vagy e,ciszták nincsenek e vagy endo.Szoval télleg kell ez a mütét.Az inszemhez szerintem tuti hogy kell ez a vizsgálat de lehet hogy elég a HSG-is,ott nem altatnak hanem röntgenen néznek miközben belédnyomnak valami folyadékot hogy átjárhato vagy e.Szerintem is sok idö ez a várakozás,nekem is sok a 2év.De most hogy nálad megvan a probléma igy talán sikerül.Nyugodt
2010. márc. 23. 13:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Nyugodtan kérdezhetsz szivesen segitek ha tudok!Szia!
2010. márc. 23. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!