Mennyire lehetsége hogy 2 napja késik és tegnap egy nagyon halvány + ma meg egy más fajta teszt - lett? Mivel 12 napja volt peteérésem lehetséges hogy még csak most ágyazódik?
Na, ne már! 12 napja volt pé-ed, ilyenkor NAGYON ritka ha kimutatja már! Persze, hogy most ágyazódik! Ne sírj, lécci, ezek az eredmények még semmit nem jelentenek!!! Nyugodj meg, mert ha ott a baba, mit szól, hogy a mamija egész nap hüppög...! :-)
Tessék türelmesnek lenni, és várni még 3-4 napot, aztán tesztelni megint! Drukkolok nagyon!
Ne aggódj! Nekem a 11-ik dpo.-n már két csíkot mutatott a teszt. Az 20-as érzékenységű volt. Halványan de teljesen kivehető volt.
Másnap egy másikkal teszteltem, az pedig negatív lett. :(((..
Következő nap még egyet, akkor már hagy gazdagodjanak meg belőlem a gyógyszertárak: Poztiv!
Utólag néztem meg hogy a tesztek érzékenysége más. Van 10-es,20-as, 25-ös,50-es.
Szurkolok neked!!!
ha volt csíkod késés után, akkorvan baba is elméletileg..a másik fajta tesztnekpedigcsak gyengébb volt a reagense..
1-2 nap múlva a másik fajtának is pozitívnak kell lennie, akkor ott a baba, tesztelj újra!
Szia!
Mikor volt az előző mensid első napja?
Előző válaszoló vagyok.
Itt meg tudod nézni,mikor érdemes vizelettesztet illetve vérvizsgálatot csináltatnod!
Sok szerencsét! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!