A felső kettő az tegnap délutáni, és az alsó ma reggeli. Élőben jobban látszik a vonal, nem szürke és nem hajszál vékony. Tegnap a doki látott petezsákot, de még nagyon korai szerintem, mert még van egy hetem a nemvártig. Ti is látjátok a második csíkot? Ez már pozitív szerintetek?
Ne haragudj, de egyik teszt sem pozitív. Ha van lpetezsak, erősebb a csík . Viszont vérvizsgalatbol látható a hcg , nem küldtek laborba? Vagy csinálj másik fajta tesztet..
2015. nov. 7. 12:46
12/21 anonim válasza:
Nem azt mondtam kérdező, hogy te hazudsz arról, amit az orvos mondott, csak nehezen hihető, hogy az orvos látott petezsákot, miután még 1 hét van a menzeszedig és ilyen negatív tesztjeid vannak.
Van, hogy az orvos elnézi és itt szerintem elnézte...
2015. nov. 7. 13:05
13/21 anonim válasza:
Én is látok valamit, bár tényleg nagyon halvány.
Az, hogy ha késik és csinálsz tesztet ami pozitív majd orvoshoz mész az nem azt jelenti, hogy abban a pillanatban kerül oda egy petezsák. Az már előtte is ott volt. Ez a kételkedőknek szól.
Lehet, hogy előbb fogant.
Úgyhogy nem kell rosszindulatúnak lenni.
Kérdező, megy a drukk! :)
2015. nov. 7. 13:10
14/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mindhárom pozitív! Hányadik dpo-n vagy? Nem értem egyesek miért haborodnak fel, ha valaki minél hamarabb meg akarja tudni, hogy terhes-e. Nem vagyunk egyformák. Van, aki korábban tesztel van, akik később. Sok helyen olvasom, hogy lehurrogják, ha valakinek nagyon halvány a tesztje es megerősítést vár. A külföldi fórumokon nincs ennyi "okos", csak sok olyan nő, aki terhes szeretne lenni es támogatják egymást.
2015. nov. 7. 15:42
15/21 anonim válasza:
"majd orvoshoz mész az nem azt jelenti, hogy abban a pillanatban kerül oda egy petezsák. Az már előtte is ott volt. Ez a kételkedőknek szól. "
A petezsák nem egyből kerül oda! Kb. 5 hetes terhességnél van ott. A kérdező a menzeszéből kiindulva kb. 3 hétnél jár. Akkor mégis hogy láthatott volna az orvos petezsákot? De tegyük fel, hogy korai teherbeesésről van szó, oké. De akkor meg miért nem tök egyértelműen 3 erős pozitív tesztet látunk? Sőt, azért vagyunk itt egyesek, akik konkrétan teljesen negatívnak látják ezeket a tesztetek.
Ennyi idős terhességnél tegyük fel, hogy tényleg terhességről van szó, orvos max. megvastagodott méhnyálkahártyát láthatott, ami utalhat terhességre, de nem petezsákot! És nem a kérdezőnek szólt amúgy ez a válaszom, csak szerintem az orvos nagyon benézte!
2015. nov. 7. 16:09
16/21 A kérdező kommentje:
6 dpo-n vagyok. És elég egyértelmű volt, ott volt a petezsák, ebben biztos vagyok. Mondta, hogy a méhem meg van nagyobbodva, és az endometrium 15,7 mm, és petezsák látható. Megmutatta, és én is láttam. Egy kis fekete folt volt, körülötte egy fehér résszel. Olyan mint a képen. De amúgy én sem értem, mert elvileg még csak 3 hetes vagyok, de 4 hetes kor előtt nem szoktak látni petezsákot... Azt tartom még lehetségesnek, hogy az előző ciklusomban fogant, mielőtt/mialatt menstruáltam. Mondjuk akkor a teszteknek erősebbnek kéne lenniük... Nem tudom, nem vagyok orvos. 2 hét múlva kell visszamennem, akkor kiderül minden :) Remélem minden rendben lesz :)
2015. nov. 7. 17:20
17/21 anonim válasza:
Hagyd ra kerdezo...a dokidra hallgass :) Es ha menstruaciod utani 1-2 nappal fogant akkor mar lathatja.A felso teszteden meg latni hogy pozitiv!!!!!!!
2015. nov. 7. 20:22
18/21 anonim válasza:
Ez egy érdekes eset :) a teszteken latni velem hol kene lennie a masodik csiknak de inkább negatívnak tűnik. Persze a foto más. Viszont az előző mensid nem volt fura? Más? En kivanom h baba legyen de azért kicsit még ne eld bele magad. Majd irj! Szurk!!!
2015. nov. 9. 15:55
19/21 A kérdező kommentje:
Nem volt más az előző mensim. De előtte mindig 2-3 nappal barnázni szoktam, de most eddig még ez nem volt, pedig 3 nap múlvára nem várom. Remélem ez jót jelent.
2015. nov. 9. 16:04
20/21 anonim válasza:
Lehet azon ritka nők táborát gyarapítod, akiknek nem választódik a vizeletben a hcg. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!