Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitívnak számít?

Ez pozitívnak számít?

Figyelt kérdés

[link]

Expect LH teszt.

Köszönöm!

2015. júl. 11. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez vhogy egyertelmű pozinak tűnik. Gratulálok
2015. júl. 11. 22:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Lh teszt, másképpen ovulációs teszt. Jó lenne már egy ilyen hcg teszt is... Két éve várjuk a babát.
2015. júl. 11. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja bocsi nem olvastam csak a kérdést. Kívánok h mielőbb sikerüljön
2015. júl. 11. 23:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem pozi.
2015. júl. 12. 08:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyforma erősségű a két csík, szerintem pozitív, szóval hajrá :)
2015. júl. 12. 08:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Azért fura, mert éppen csak vége a menstruációmnak. Volt egy megérzésem, mintha ovulációm lenne és magam is meglepődtem az erős csíknak. Nálam egyébként nem szokott erősebb lenni a tesztcsík a kontrollnál, de ezt a fajta tesztet még nem használtam.

Köszönöm a válaszokat!

2015. júl. 12. 08:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia.nem akarlak feltüzelni,de a helyedben csinálnék terhességi tesztet.az lh teszt jóstesztként is működik.mensi pedig lehet még a terhesség elején.viszont mensi után rögtön ovu furcsa.egy próbát megér!!drukkolok!!!
2015. júl. 12. 11:42
 8/10 A kérdező kommentje:

A main alig látszik a csík.

[link]

Kedves utolsó válaszoló! Aranyos vagy nagyon, de baba biztosan nincs, vagy ha volt sem fejlődhetett tovább. Inszeminációnk volt, utrogestant szedtem, de mivel nem lett pozitív tesztem abbahagytam, és rá nem sokkal később vérezgetni kezdtem. Azt gondoltam a progi pótlás után sok vérzés lesz, de pont hogy nem. Ha lett volna baba akkor sem maradhatott volna meg, hiszen a progeszteron szintem a gyógyszer abbahagyásával lecsökkent.

2015. júl. 12. 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Remélem hamarosan sikerülni fog.tudom mit érzel én több mint10 évet vártam a babára.minden jót kívánok.utolsó voltam.
2015. júl. 13. 21:27
 10/10 A kérdező kommentje:
10 év??? Most azt se tudom mit írjak... Nem hinném hogy annyi időn keresztül normális tudnék maradni... Köszönöm a jókívánságokat, én is minden jót kívánok! :)
2015. júl. 14. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!