Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így nem fog beválni a hőmérőzés?

Így nem fog beválni a hőmérőzés?

Figyelt kérdés
Az a gond,hogy kandallóval fűtünk és mindennap más hőmérséklet van bent. Pl tegnap 36.3 volt az ébredési hőm, de 24 fok volt bent. Ma 35.2 az ébredési hőm de 22 fok volt bent. Biztos páratartalomtól is függ a "melegség" érzet...De ez így nagyon eltérő. Gondolom így nemigen tudok majd pontos ovut nézni.
2015. nov. 6. 09:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egyébként ha számít, tegnap mult el a menzeszem. Menzesz alatt 36-36.3 volt.
2015. nov. 6. 09:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Most ez vicc??? Semmi koze a szoba homersekletnek a tested homersekletehez :D
2015. nov. 6. 09:48
 3/12 anonim ***** válasza:

nem számít a szoba hőmérséklete!!

de nagyon alacsony a hőd??

mivel méred??mennyi ideig??

2015. nov. 6. 09:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem teknős vagy, a szobahőmérséklet nem befolyásolja a hődet! :)))) Pláne nem két fok!!! Ha így lenne, az emberek alaphője nyáron a 28-30 fokos klíma nélküli szobában öt fokkal több lenne, mint télen a 20-21 fokosban.

Arra kell figyelni, hogy nyelv alatt mérj, mindig ugyanabban az időben még felkelés előtt.

2015. nov. 6. 09:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem vicc. Elvileg a hot mero oldalakon is meg kell adni ha eltero homersekletu szobaban tartozkodunk... vagy alszunk.
2015. nov. 6. 09:59
 6/12 anonim ***** válasza:

hát én még ilyenről nem halottam pedig én is hőmérőztem elég sokáig!!

mióta hőmérőzöl?

2015. nov. 6. 10:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem is tudtam hőmérőzni mert éjszakai műszakos voltam és a nappali alvásom rendszertelen volt, így arra hagyatkoztam hogy kb hanyadik napnál lehet peteérésem. (mondjuk ezt éreztem is mert fájt, érzékeny tipus vagyok) és mostmár itt van a kis pocaklakó is :)
2015. nov. 6. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Ma reggel én is pont ezen agyaltam. :)

Biztos számít valamit, hogy a takaró alatt jól át van melegedve a tested. Logikusan a testhő is magasabb. Nem tudom. Lehet hülyeség.. :)

2015. nov. 6. 12:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem hulyeseg sztem. Nalunk nagyon erzekelheto a 3 fok elteres. Ha meleg van bent es jol be is vagyok takarozva,rendesen eg a fejem olyan melegem van ha felkelek. Ha hidegebb van akkor majdnem fazok a takaro alatt is. Valamitol csak csokkent ennyit az alaphom....
2015. nov. 6. 13:28
 10/12 anonim ***** válasza:
mennyi az alaphőd?
2015. nov. 6. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!