Letroxtól lehet alacsonyabb a luteális szakaszban a hő?
Attol függ, mert pl. terhesseg alatt 36,7-37 között az idealis (legalabbis a hormonszakerto szerint, akihez jarok), nekem pl. visszakorrigalt erre az ertekre, igaz, nem tudom, hogy elötte az alaphot hogyan befolyasolja, mert csak a 6. hettol derült ki, hogy el kell kezdenem tunningolni a pajzsmirigyem, es elotte 37,3-37,5 kozott volt a hom, ameddig nem szedtem semmit, es mertem, hogy mennyi, meg vartam, hogy hozzajussak.
Ebbol kiindulva en azt gondolom, hogy inkabb kiengyensulyozo szerepe lehet. Viszont elterhetnek ettol fuggetlenul is az ertekek barmi mas miatt is (nem volt meg az 5 ora alvas a meres elott, kicsit mas idopontban merted, stb.).
Mennyi volt a TSH-d es a T4-ed? ez az alapho mar eleg jo, szoval en ugy tippelem, hogy nagyon durvan nem lehetett magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!