Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki megszakitasos...

Van valaki aki megszakitasos vedekezes mellett esett teherbe?

Figyelt kérdés

2015. nov. 5. 15:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
én is immár 5 éve , és a ciklus 5. napján :D
2015. nov. 6. 09:27
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Gyanítom azért, hogy sok esetben úgy, ahogy 6-os is elismeri. :) Az nem megszakítás, ha az eleje bemegy! Nem védekezés ugyan, de ha már megszakításról beszélünk, a megszakítás lényege, hogy maga a spermium nem kerül be, kicsit se, illetve nem utolsó pillanatban történik a "kirántás". Ez a módszer nálunk 5 éve működik, de valóban meg is van szakítva.
2015. nov. 6. 09:36
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

12-es, téged egyszer nagy meglepetés fog érni. Az általános iskolás biológia tanárnőnk a tananyag aktuális részénél felhívta a figyelmünket, hogy már az előváladék is tartalmazhat spermiumokat. Nem kell ahhoz elmenned, hogy esetlegesen 1 db célba érjem. Mert ugye 1 is elég a sok millióból.

Szóval a megszakítás nem védekezés. Mint ahogy a naptár módszer sem. Ezt azért írom, mert nálunk naptárilag már nem jöhetett volna össze a baba, mégis jött, igaz, nagyon nem bántuk.

2015. nov. 6. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, 12-es vagyok! Tudom, hogy az előváladékban is lehet spermium, de azt is tudom, hogy nem mindenkinél. 30 éves kor felett pedig már nem is valószínű. Legalábbis én ezt olvastam. Úgy értettem, az esetek nagyobb részében nem az előváladék a hunyó. Mindenesetre most mi is naptárazunk, úgyhogy jó amit írtál! :D
2015. nov. 7. 09:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen. 3 év után.
2015. nov. 18. 12:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi több mint négy éve alkalmazzuk a módszert és még nem lettem terhes. 2 gyerkőcünk van, nem lenne nagy tragédia, ha jönne egy harmadik, ezért nem védekezünk komolyabban.

Mindkét gyerek anno első hónapban összejött, amikor szerettük volna, pedig az első gyerek előtt és a 2 gyerek között is a megszakításos módszert alkalmaztuk.

Nálunk sose lett úgy baba, hogy nem terveztük.

2015. nov. 27. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!