Mitől véreztem csak egy napig? Ugye nem terhesség?
Sajnos múlt hónapban be kellett vennem egy esemény utáni tablettát, ami egy héttel előre hozta a mensimet. Borzasztó volt, végig hányingerem volt, de a doki szerint csak a magas hormonszint miatt.
És ha ezt az előrehozott mensit nézzük, akkor két napja kezdődött meg a peteérésem, viszont egy kicsit véreztem aznap. :S Valami véres cafatka is maradt a wc papíron.
Ez mitől lehetett? Azóta nem vérzek, ez is csak kevéske volt. Az igazi mensit csak 21.-ére várom. Ugye nem vagyok terhes? :S
Valószínű semmi, nekem is volt 1-2 alkalommal ilyen minden beavatkozás és terhesség esélye nélkül.
Viszont esemény utáni után (a megfelelő idővel, természetesen) én tuti a biztonság kedvéért tesztelnék, már csak a saját lelki nyugalmam miatt is.
Hű köszi szépen :)
Tesztelt kétszer, a tabi utáni 12. és 15. napra, negatív lett mindkét teszt. Legközelebb csak akkor szeretnék ha késik (de ne késsen, Isten ments).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!