Ha január 27én közösültem valakivel és február közepén lettem terhes, akkor tőle estem teherbe? Addig nem él egy ondósejt vagy igen?
Ha március végen lett pozitív a teszted, honnan tudod, hogy már februárban terhes voltál??? Bocs, lehet csak azért nem értem, mert szőke vagyok... :-)
Amúgy nekem is rendszertelen a mensim, a ciklusaim hosszúak. Nekem április 25-én volt az utsó, az addigi leghosszabb ciklusom 45 nap volt. Mikor az letelt, vártam még plusz 3 napot, június 17-én csináltam a tesztet és + lett. Viszont én tudom, hogy május 2. hetében fogant. De mindenképpen az utsó mensid első napja az irányadó, illetve a későbbiekben a baba méretei.
Az, hogy kitől van a baba, tényleg csak dns vizsgálattal derül ki és így utólag kár azon keseregni, hogy megbántad és hogy nem kellett volna!
Ha április 8.-án 8 hetes voltál , akkor a baba febr 26 körül fogant és az utolsó mensid febr 12.-e körül volt onnan számolják a 8 hetet.
Tehát azt kell tudni, hogy kb febr 24-28 között kivel voltál.
Hát mit mondjak épp időben eszedbe jutott.
Ha adoki a méretek alapján mondta a terhességi kort, akkor is február végén volt a foganás, mert amikor a terhesség 8 hetes mért adattáblázatban- akkor a baba valójában csak 6 hete jött .
szóval kb febr 25 körül akivel voltál, az az apa.., hacsak a baba nem eltérő méretű, de azóta már gondolom többször megállapították uh-n a kort, sőt most kell majd születnie nem???az utolsó uh-bol vonj le két hetet, számold vissza a maradékot és kijön az együttlét dátuma.
Tehát ha a 18 heti uh-n a terhességed a 18. hétben tartott, akkor 16 hetet számolj vissza az uh dátumától és kb ott volt a foganás..elvileg febr vége lesz.
szia! ha a doki a pontos korát számolta a babának, nem pedig a mensihez viszonyított, akkor ő a szinte a szex napját adta meg! Úgyhogy nyugi, a párodtól van!
a 3-5-6. válaszoló is én voltam
Figyi! Most lehet, hogy sokan ki fognak akdni azon, amit írok! Szereted a párodat? Gondolom igen, ha vele maradtál. A másikkal tartod a kapcsolatot? Remélem nem! Akkor pedig gondolj arra, hogy babád lesz, akinek szerető családban kell felnőnie és ha a párodban fel sem merül, hogy esetleg nem ő az apa, akkor próbálj meg ezen nem stresszelni! Reménykedj, hogy a másikban nem ébrednek fel az apai ösztönök és nem kezd el kombinálni!
Tudom, nem éppen fair megoldás, de hát az élet sem az! A baba a fontos!!!
Figylej! Szereted a párod? Tőle akartál gyereket? Igen félre létél és ez felelőtlenség. De ezt csak TE tudod. Ami fontos, hogy babátok lesz, ha igazán szereted nem azon morfondírozol egész életében, hogy ki az apja. OK?
Szoval ha ez első kérdéseimre határozott igennel válaszolsz akkor most azzal foglalkozz,hogy egészségesek legyetek és mindketten a pároddal élvezzétek a babavárást. késő bánat már azon törni a fejed,hogy kié. Ártasz is vele magadnak és a gyerekednek, mert sosem vagy nyugodt. Ne arra gondolj ki az apa, hanem arra gondolj, hogy lesz egy csodálatos gyereked.
Ha pedig annyira izgat kérj egy vizsgálatot mikor megszületik. Igaz senki sem fogja érteni és még a végén válás is lehet belőle,de ha ezt akarod nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!