Mit tegyek hogy teherbe essek? Pcos vagyok és elkeseredett. Nagyon szeretnénk babát. Mit tegyek?
Így van. Keress fel endokrinológust!
Ha bebizonyosodik az inzulinrezisztencia, a metforminnal megszüntethető, és után amár akár clostival, akár spontán szabad az út a babának! :-)
Én hála Istennek nem vagyok pcos-es, de gyanús voltam, és ezért utánaolvastam a dolgoknak, sőt még orvost is kerestem, de aztán nem kellett, mert nincs ilyen baj, kiderült, hogy a pajzsmirigyem a bűnös...
De a műtétbe semmiképp nem mennék bele, a metformin hat már akár 1 hónap alatt, de átlagban 3-6 hónap alatt, tehát ha létezik gyógyszer, akkor azt ki kell harcolni bármi áron is, ha máshogy nem írják fel, akkor dietetikus, vagy bárki, csak ne engedjétek a műtétet, a petefészken sebet ejteni... az nem játék... és a teljes gyógyulást, de még a fél gyógyulást sem garantálják, csak akkor érne valamit, hogy a műtét után rögtön teherbe is esne az illető... De itt szintén ugyanaz a kérdés!: Ezt ki garantálja? senki! Úgyhogy én inkább harcolnék, és mennék dokiről-dokira, mintsem a műtét...
2. válaszoló voltam
Egyik barátnőm is ebben a cipőben járt évek óta, és már le is mondott a babáról. Tervezgették az esküvőt, ami egyébként most volt hétvégén. Most 4 hónapos kismama! :)
Ne adjátok fel lányok, csak ne akarjátok annyira. Nekem sem jön össze évek óta...én is elvagyok keseredve, és már én is mondok szépen lefelé róla...ez van! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!