Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudhatom biztosan hogy...

Rockmokus kérdése:

Honnan tudhatom biztosan hogy terhes vagyok? (részletek lennt)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az én problémám, hogy ma reggel csináltam egy tesztet mert 3 hete késik (nálam ez nem szokatlan) elég stresszes a munkám ezért először gondoltam biztosan azért késik. Tegnap párom rádumált hogy vegyünk egy tesztet, biztos ami biztos. Tehát megvettük, megcsináltam , pozitív lett. Viszont a mellérzékenységen, és azon kívül hogy kicsit kényelmetlenebbnek érzem az alapból feszülős ruháim, nincs semmi tünet ami terhességre utalna. tehát biztos hogy terhes vagyok??? Nem tévedhet a teszt? Márkája: Pregimax Plusz. Előre is köszi az értelmes válaszokat. Nita
2015. nov. 3. 08:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sok maganorvosnak van szombaton is rendelese, illetve hetkoznap keso estig. Hivj fel par rendelot biztosan van olyan, amit ossze lehet egyeztetni a munkaddal.

Ha 3 hete kesik, akkor 7 hetes terhes vagy, van mar szivhang es az orvostol kapsz papirt a terhessegrol. Lassan menned kellene vedonohoz, haziorvoshoz a beutalokert a tobbi vizsgalatra, illetve 5 het mulva lesz egy igen fontos vizsgalat.

Nem kestel meg re semmirol, de azert heteket mar ne varj.

2015. nov. 3. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:

[link]

Itt biztos találsz rendelést a munkádhoz igazítva.

Én is ide jártam/járok, bátran ajánlom bármelyik orvost. Nagyon profik.

2015. nov. 3. 11:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Mondj fel a francba, így nem lehet élni! Nem vagy robot!
2015. nov. 4. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:
ma 11:34 Jah biztos terhesen kéne felmodani, okos ötlet lenne...
2015. nov. 4. 11:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, igazad van, ha tényleg van baba, akkor persze ne mondjon fel! :D

Úgy értettem, hogy ha esetleg nincs...általánosságban...ilyen helyen ne dolgozzon ember! :/

Ha meg baba van, gyorsan gyere el táppénzre!!!

2015. nov. 4. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!