Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti ezek után mit beszélnétek...

Ti ezek után mit beszélnétek a pasival?

Figyelt kérdés
6 napja késik a vérzésem. Már hétfőn hívtam a volt páromat akivel 2hete ért véget a kapcsolat. Akkor meg beszéltük hogy várunk de ő nem keresett. Én hívtam tegnap horgászni ment nem ért rá. Nem hívott vissza. Délután hívtam ma mondtam neki hogy jövő héten megyek orvoshoz viszont adjon kölcsön 10 ezret mert nem kaptam meg az ösztöndíjam. Hát közölte hogy nem áll úgy anyagilag mondtam neki akkor is próbálkozzon. Aztán közölte hogy és az abortusz árat hogy gondoltad hogy én fizetem. Mondtam neki hogy nem megosszuk. Bár ő nem tudom mennyit keres de jól olyan 150 ezret biztos én pedig kapok 40 ezer ösztöndíjat így biztos kifizetettem vele ez a minimum. Bár soha nem voltam az abortusz mellett de most muszáj magamat sem tudom sajnos eltartani a drága apa meg tenne rá magasról. Egyébként én mindig védekezni akartam csak ő nem bírta és egyszer sajnos anélkül történt meg.
2015. nov. 1. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Te egy ostoba,idióta nő vagy!Nő?Kisgyerek!Mindketten ott voltatok,mikor fogant,nehogy már csak az ő felelőssége legyen.Pisztolyt tartott a fejedhez,amikor megqrt védekezés nélkül?Nem bírta a gumit?Hahaha.Te meg hülye vagy!Ne is tartsd meg,mert nem vagy anyának való ennyi ésszel.
2015. nov. 1. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Azért egy tesztet csinálhatnál. Addig felesleges akármin vitatkozni.
2015. nov. 1. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Remélem, nincs baba, tényleg érdemes lenne egy tesztet csinálni. Amúgy miért adna kölcsön, ha már nem vagytok együtt?
2015. nov. 1. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

"Egyébként én mindig védekezni akartam csak ő nem bírta és egyszer sajnos anélkül történt meg"

Fogamzásgátló? Ha védekezni akartál, akkor egyszerű módja a gyógyszer szedése.

Ne is haragudj, de az esetet 2 ember követte el, nem kellene mindenért Őt hibáztatni (mert az írásodból az jön le)- még akkor sem, ha szakítottatok és esetleg haragszol rá.

Ha 6 napja nem jött meg, az még nem 100 %, hogy terhesség, s azt sem értem, miért kell egy olyan embertől kölcsönkérni, akivel szakítottál?

Én biztos nem tenném.

Akkor jelentkeznék, amikor biztossá válik a terhesség.

"így biztos kifizetettem vele ez a minimum. "

A fele-fele az teljesen korrekt lenne - mint írtam, Te is védekezhettél volna.

2015. nov. 1. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező,én nem igazán állnék szóba a pasival a helyedbe, de igazából ez a Te döntésed!

Úgy tudom, szociális alapon lehet kérni, hogy az abortusz árából engedjenek el. De biztosat az orvosnál tudnak majd mondani.

Kérdezni, meg itt nem érdemes semmit, mert tele van az oldal fusztrált, undorító véglényekkel, mint az első válaszadó. Tudod, itt mindenki tökéletesebb, jobb, nemesebb és okosabb, mint a másik.

2015. nov. 1. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Biztos,hogy terhes vagy?Csináltál tesztet?Mert addig nem kéne így előadni a dolgokat,míg nem vagy benne teljesen biztos.Egyébként te nem voltál ott,mikor a gyerek készült?Vagy nem értem ezt a "kifizettetem vele ez a minimum"dolgot.
2015. nov. 1. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Szar ügy. Az sem biztos, hogy terhes vagy. 6 nap után azért illene egy tesztet csinálni. Viszont ha terhes vagy fifti-fifti... Mind a ketten ott voltatok, asszem... :) nem lenne fair a sráccal fizettetni az egészet hiszen te ugyan olyan hibás vagy!!!!!!
2015. nov. 1. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Jesszus...de alacsonyra tetted a mércét!

Mindig védekezni akartál??? De sose sikerült,mi???

Engedted magad telibeveretni,aztán most meg úgy teszel,mint akit megerőszakoltak!

2015. nov. 1. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugy latom azok utan, hogy nem olyan reakciokat kaptal, mint amit vartal, meg meg is vagy sertodve, es nem valaszolsz. Pedig a tobbieknek igaza van, nem egyedul volt ott, te is ott voltal,es te is hagytad, hogy vedekezes nelkul csinalja. Ha tenyleg terhes vagy, bar meg mindig nem tudjuk mert nem irtad, csinaltal e tesztet, akkor nem tolhatod ra 100%-ban a felelosseget. Plane ha neki is ilyen stilusban adtad elo, mint ahogy itt leirtad, nem csodalom, hogy elkuldott melegebn eghajlatra.
2015. nov. 3. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!