Ti ezek után mit beszélnétek a pasival?
"Egyébként én mindig védekezni akartam csak ő nem bírta és egyszer sajnos anélkül történt meg"
Fogamzásgátló? Ha védekezni akartál, akkor egyszerű módja a gyógyszer szedése.
Ne is haragudj, de az esetet 2 ember követte el, nem kellene mindenért Őt hibáztatni (mert az írásodból az jön le)- még akkor sem, ha szakítottatok és esetleg haragszol rá.
Ha 6 napja nem jött meg, az még nem 100 %, hogy terhesség, s azt sem értem, miért kell egy olyan embertől kölcsönkérni, akivel szakítottál?
Én biztos nem tenném.
Akkor jelentkeznék, amikor biztossá válik a terhesség.
"így biztos kifizetettem vele ez a minimum. "
A fele-fele az teljesen korrekt lenne - mint írtam, Te is védekezhettél volna.
Kérdező,én nem igazán állnék szóba a pasival a helyedbe, de igazából ez a Te döntésed!
Úgy tudom, szociális alapon lehet kérni, hogy az abortusz árából engedjenek el. De biztosat az orvosnál tudnak majd mondani.
Kérdezni, meg itt nem érdemes semmit, mert tele van az oldal fusztrált, undorító véglényekkel, mint az első válaszadó. Tudod, itt mindenki tökéletesebb, jobb, nemesebb és okosabb, mint a másik.
Jesszus...de alacsonyra tetted a mércét!
Mindig védekezni akartál??? De sose sikerült,mi???
Engedted magad telibeveretni,aztán most meg úgy teszel,mint akit megerőszakoltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!