Lehetek e terhes ha menstruacio utan egy nappal egyutt voltam egy pasival es nem vedekeztunk?
Figyelt kérdés
Peldaul penteken volt a menstruaciom utolso napja, es szombaton lefekudtem valakivel. Lehetek e terhes? Sosem kesik de mar 2-3 napos kesesben vagyok, ez sosem jellemzo. A boltok most zarva vannak husvet miatt, nem tudok tesztet venni csak holnap.2013. ápr. 1. 13:04
1/14 anonim válasza:
Sajnos minden lehetseges. Az egyszem biztos, ha nincs szex.
2/14 anonim válasza:
Esélyes, persze. Holnap vegyél tesztet, és írd meg, mi lett :)
3/14 anonim válasza:
Igen, lehetsz. Mindig van rá esély, ha nem védekezel, pláne.
5/14 anonim válasza:
Én a menszeszem utolsó napján voltam együtt a férjemmel,és teherbe estem!!Szóval,igen,van rá esély!Vagyis nekünk sikerült! :)
Ma már 2 hónapos a picikénk!
6/14 anonim válasza:
Igen, nekem éppen így sikerült a második baba.
7/14 A kérdező kommentje:
Ez olyan gaz.... osszejottem egy sraccal, kb harom honap utan fekudtem le vele, mert o meg szuz volt, es nekem a menszeszem utolso napja volt, es mar nem birtuk, es vegulis megtortent, de nem terveztuk, ezert nem is volt nallunk gumi. Epphogy betette, el is ment, kivette de szerintem nem idoben, mivel nagyon tapasztalatlan... most meg az a nagy helyzet, hogy neki holnap repul Floridaba, odakoltozik, ott fog dolgozni, m pedig 1 hete szakitottunk. Most meg nem jott meg a menstruaciom :(
2013. ápr. 2. 20:30
8/14 A kérdező kommentje:
bocsi a szar fogalmazasert...veletlenul sikerult.
2013. ápr. 2. 20:31
9/14 anonim válasza:
Második vagyok! Csináltál tesztet? Hááát....hallod,ha terhes maradtál,az nagyon nagy gáz lesz...Tudnod kellett volna,hogy a szűz pasik nagyon hamar elmennek,tapasztalatlan is e téren,h mikor kell "időben" kivenni.. Csinálj tesztet!
10/14 anonim válasza:
Mindenképp csinálj egy tesztet!Ne halogasd tovább!
Holnap már tudsz venni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!