Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek e terhes ha menstruaci...

Lehetek e terhes ha menstruacio utan egy nappal egyutt voltam egy pasival es nem vedekeztunk?

Figyelt kérdés
Peldaul penteken volt a menstruaciom utolso napja, es szombaton lefekudtem valakivel. Lehetek e terhes? Sosem kesik de mar 2-3 napos kesesben vagyok, ez sosem jellemzo. A boltok most zarva vannak husvet miatt, nem tudok tesztet venni csak holnap.
2013. ápr. 1. 13:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
mar ma vettem, reggel meg fogom csinalni. Tudtam h hamar elfog menni, de nem gondoltam h annyitol elmegy h epp betette, 2 masodperc volt... Aztan voltunk meg egyutt de akkor mar vedekeztunk, es mar kezdett belejonni a dologba, es mar turheto ideig tartott. O jobban aggodott azon az ejszaka hogy mi lessz ha terhes leszek... mert en szinte abszurdnak tartottam h menstruacio utan egybol teherbe lehessen esni, foleg egyszeri olyan alkalommal h nem vedekezunk. Jo tudom hulye voltam. Lehet o azert aggodott annyira mert tudja h nem vette ki idejeben?! na reggel minden kiderul :(
2013. ápr. 2. 22:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor várjuk reggel az eredményt!!

Írd majd meg!!

2013. ápr. 2. 22:26
 13/14 A kérdező kommentje:

Negativ lett!!!! Akkor nem vagyok terhes.

Januarban egy cisztat fedeztek fel nallam, az orvosom nem tulajdonitott neki jelentoseget, azt mondta majd eltunik magatol.... Lehet megse, es az okozza hogy nem jott meg?

2013. ápr. 3. 03:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges,persze! Most már ne aggódj,mert az idegeskedéstől is késhet :) Második voltam :)
2013. ápr. 3. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!