Tesztkérdés, légyszi mondjátok meg h szerintetek van e esély? Ma reggel csináltam, Zoomolni kell
Figyelt kérdés
Tudom, hogy meg kell ismételni holnap de akkor is:$ Úgy megörültem:) Amúgy mensimig még 8 nap van, de menstruációkor voltunk együtt 14 nappal ezelőtt:)
2015. okt. 29. 18:02
21/29 anonim válasza:
Facelle tesztet vetem és meg is csináltam. Negatív lett de száradási csík van rajta. :-o
Te is jól ki fogtad a tesztet :-S
22/29 A kérdező kommentje:
Holnap uj nap;)
2015. okt. 30. 14:27
23/29 anonim válasza:
Én ezért veszek mindig többet, és ha látom, hogy rossz nem dobom kia mintát..
24/29 A kérdező kommentje:
Tegnap kellett volna megjonnie de még semmi.a höm felment 36,9rr stabilan 5 napja.mas tesztek meg mindig negativat mutatnak;(
2015. nov. 7. 12:46
25/29 anonim válasza:
már kimutatná a teszt ha terhes lennél
27/29 anonim válasza:
Nekem 5 hétig nem mutatta ki. Mikor dokihoz mentem már 6-7 hetes volt a baba.
28/29 A kérdező kommentje:
Tegnap pecsételős bérzésem volt ilyen darabkak jottek ki belőlem és a hőm is leesett;(uh majd egy hónap múlva hàtha;)
2015. nov. 8. 16:36
29/29 A kérdező kommentje:
most megint félidőben vagyok:) nagyon izgulunk h összejöjjön!
2015. nov. 21. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!