Tesztkérdés, légyszi mondjátok meg h szerintetek van e esély? Ma reggel csináltam, Zoomolni kell
Figyelt kérdés
Tudom, hogy meg kell ismételni holnap de akkor is:$ Úgy megörültem:) Amúgy mensimig még 8 nap van, de menstruációkor voltunk együtt 14 nappal ezelőtt:)
2015. okt. 29. 18:02
11/29 anonim válasza:
de lehet hogy nem mensi után egyből volt ovud erre nem gondoltál?még várni kell legalább egy hetet a teszttel.
12/29 A kérdező kommentje:
mensi6-dik napja fele lehetett ovulációm, mert utána kezdtem el csinálni ovu tesztet és már csak halványodott, azóta negatív, igy jön ki a 14 nap mára:)
2015. okt. 29. 18:42
13/29 anonim válasza:
Nekem is lett ma egy xepil tesztem ugyan ilyen halvány, csak màrtogatosban, és én is menstruációm harmadik napján voltam együtt a férjemmel.te mikor tesztelsz újra kérdező?
14/29 anonim válasza:
Sajnélom de ezen nincs semmi.
Én eltettem a tavaly készített pozi tesztet és még mindig ugyan úgy látszik az eredmény.
15/29 anonim válasza:
Nekem a 3 éves tesztem is meg van (2 is mert 2-t csináltam) azon is látszik :) Remélem mindig fog :) :)
16/29 anonim válasza:
Bocsi majdnem 4 év mert a lányom most lesz 3 éves :)
17/29 chuwi válasza:
Drukkolok!!Én nem várt előtt 8 nappal teszteltem ilyet és terhesség volt 😊
18/29 A kérdező kommentje:
Holnap tesztelek megint:) szerintem mindennap fogok:) Főleg, hogy anyukám elküldte a laboreredményemet és a progeszteron értéke a terhesség első harmadába esik, szerintetek ez jelent valamit?HCG nincsen, mert prolaktin szint miatt mentem eredetileg
2015. okt. 29. 22:56
19/29 anonim válasza:
13/18.vagyok az xepilessssss
Szerintem ma is tesztelj de egy érzékeny teszttel! Én többször is használtam már ezt a xepilt amit te fel raktàl de sosem lett ilyen száradási csík rajta. Szerintem esélyes vagy a babára.
Én is fogok ma tesztelni, kíváncsi vagyok hogy valóban menstruációm alatt eshetem teherbe?!
Majd írj hogy mizu veled 😊
20/29 A kérdező kommentje:
Teszteltem de rossz volt a teszt mert az ellenorzo csik sem jott ki;( ma veszek erzekenyebbet;)irj majd;)
2015. okt. 30. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!