Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue plus tesztnek...

Clearblue plus tesztnek mennyire hihetek?

Figyelt kérdés
Csináltam egyet szombaton ami nagyon nagyon nagyon halvány lett, viszont kék. Ha lefotózom nem is látszik semmi rajta. A következőt kedden csináltam az is halvány de már egyértelműbben látszik pl akkor is ha lefotózom. A keddinél először úgy tűnt hogy egy hajszálvékony kék csík, aztán ahogy száradt ki a teszt most már látszik a csík vastagsága is, bár a bal oldali éle erősebb (de az a kontroll csíknak is erősebb jóval). Tegnap voltam orvosnál uh-n még nem látszott semmi az ég világon azt mondta korai terhesség lehet még két hét múlvára visszarendelt.

2015. okt. 28. 16:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam, ugyan is pozitív. de mint mondtam képen sokkal rosszabbul látszik. bár én a képen is látom :)
2015. okt. 28. 17:14
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem is az első tesztem nagyon halvany pozi lett. Én azt mensi kimaradása után,2-3 nappal napközben csináltam egy olcsó tesztel... Halvány pozi lett...én annyira izgultam,hogy aznap elmentem nőgyógyászhoz... egy kicsi pötty volt a monitoron a petezsák.... 2-3 hetesnek tippelt,két hét múlva egy nagyobb petezsák volt embrió nélkül... megint két hét múlva 9 hetes magzat jó szívverése. Persze addig még 3 tesztet csináltam és mind a három egyre erősebb pozi lett. drukkolok :)

28 hetes kismami

2015. okt. 28. 17:58
 13/24 anonim ***** válasza:

Sokan nem szeretik, de szerintem abszolut megbizhato. Ha mutatott barmilyen halvany pozitivat, akkor valoban terhes voltam. En az elso ket babanal is hasznaltak ezt a fajtat, igy most is ez volt az, aminek tenyleg hittem.

Peteeres utan 10 nappal ilyen halvany lett: [link]

Ez pedig a nemvart mensi napjan:

[link]

2015. okt. 28. 18:19
 14/24 anonim ***** válasza:
Jah meg annyi, hogy az a 10. napi teszt raadasul delutan keszult, nem reggel. Szerintem 2 nap mulva ismetelj, biztosan erosebb lesz. (En ebbe a halvanyba nem eltem meg bele magam.)
2015. okt. 28. 18:24
 15/24 anonim ***** válasza:

sztem megbízható.

a felső teszt mensi előtt 1 héttel készült. az alsó mensi előtt 3 nappal:

[link]

2015. okt. 28. 18:31
 16/24 anonim ***** válasza:

Engem már vágott át a pluszos Clearblue, mikor a többi teszt mind negatív volt:

[link]

A digitális valóban megbízható, ez a pkuszos teszt viszont nem, más is írta nekem annó, hogy ugyanígy járt vele. Mindenképpen csinálj másikat.

2015. okt. 28. 20:03
 17/24 A kérdező kommentje:
#14 #15 nekem is most ilyen a tesztem csak én nem tudok róla ilyen közeli képet csinálni ha messziről fotózom akkor meg nem látni de élőben pont ilyen.
2015. okt. 28. 20:41
 18/24 A kérdező kommentje:
*mint nektek az első teszt
2015. okt. 28. 20:42
 19/24 anonim ***** válasza:

15ös vagyok.

csinálj 3 nap múlva, ha erősödik akkor tuti baba van :)

engem nem csapott be, most múltam 6 hetes.

2015. okt. 28. 20:57
 20/24 A kérdező kommentje:

[link]

Most itt tartok. Egyértelműen erősebb mint a 3 nappal ezelőtti

2015. okt. 30. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!