Clearblue plus tesztnek mennyire hihetek?
Nekem is az első tesztem nagyon halvany pozi lett. Én azt mensi kimaradása után,2-3 nappal napközben csináltam egy olcsó tesztel... Halvány pozi lett...én annyira izgultam,hogy aznap elmentem nőgyógyászhoz... egy kicsi pötty volt a monitoron a petezsák.... 2-3 hetesnek tippelt,két hét múlva egy nagyobb petezsák volt embrió nélkül... megint két hét múlva 9 hetes magzat jó szívverése. Persze addig még 3 tesztet csináltam és mind a három egyre erősebb pozi lett. drukkolok :)
28 hetes kismami
Sokan nem szeretik, de szerintem abszolut megbizhato. Ha mutatott barmilyen halvany pozitivat, akkor valoban terhes voltam. En az elso ket babanal is hasznaltak ezt a fajtat, igy most is ez volt az, aminek tenyleg hittem.
Peteeres utan 10 nappal ilyen halvany lett: [link]
Ez pedig a nemvart mensi napjan:
Engem már vágott át a pluszos Clearblue, mikor a többi teszt mind negatív volt:
A digitális valóban megbízható, ez a pkuszos teszt viszont nem, más is írta nekem annó, hogy ugyanígy járt vele. Mindenképpen csinálj másikat.
15ös vagyok.
csinálj 3 nap múlva, ha erősödik akkor tuti baba van :)
engem nem csapott be, most múltam 6 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!