Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a kis vérzés lehetett...

Ez a kis vérzés lehetett megtermékenyülés jele?

Figyelt kérdés
Együtt voltam párommal (sajnos csak ritkán tudunk együtt lenni, mert a munkája miatt most sokat van távol) és rá 2 napra mikor elmentem "nagyvécézni", nyomás hatására a hüvelyemből vér is jött, többször nem, csak egy alkalommal. Mintha olyat olvastam volna, hogy járhat kisebb pecsételő vérzéssel a beágyazódás is, elképzelhető hogy ez annak tudható be?
2015. okt. 28. 02:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem képzelhető el, mert a beágyazódás a megtermékenyülés után 7-10 nappal kezdődik.
2015. okt. 28. 05:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Beágyazódás biztos nem. Nem írtad hol tartasz a ciklusban, ovulációs vérzés is lehetett. Vagy hormonzavar vagy menzesz előjel..
2015. okt. 28. 07:17
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es válaszoló leírt mindent. Ami biztos, hogy ez nem beágyazódási vérzés, ebből az aktusból biztosan nem, és amúgyis ritka, csak úgy tűnhet, mintha gyakoribb lenne, itt annyian kérdeznek erről.
2015. okt. 28. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!