Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A megtermékenyülés után...

A megtermékenyülés után mindig van beágyazódásos vérzés?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt. És úgy tudom, nem egyedi eset, sok helyen olvastam, hogy másnak sem volt semmi ilyesmi vérzése.
2010. júl. 25. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:

első gyereknél nem volt a 2. nál volt

.. változó...

2010. júl. 25. 17:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen nekem sem volt a két gyerkőcömnél.Egyébként nemrég olvastam én is csak erről.Azért kérdeztem mert apával 23-án voltunk együtt és nem használtunk óvszert de nem ment belém és félek hogy terhes lehetek.Ez egy jele lehetne.Augusztus 8-án kell majd megjönnie és a 23.-a pont kritikus nap peteérés szempontjából.Köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 25. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
4 gyerekem van, egyiknél se volt ilyen "beágyazódásos vérzésem", inkább ez a normális, mint az,hogy van :)))
2010. júl. 25. 17:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek így van esélyem a teherbeesésre?
2010. júl. 25. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt.
2010. júl. 25. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Védekezés nélküli szexnél mindig van esély a terhességre, még akkor is, ha nem megy beléd, hiszen tudunk az előváladékról. És így, hogy pont peteéréskor... De ilyenkor tényleg csak találgatni lehet, de az esély meg van. Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnétek! :) Első voltam
2010. júl. 25. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem. És nem is kell lennie. Van akinek van, van akinek nincs.
2010. júl. 26. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!