Aktus után 6. héten is negatív a teszt. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Védekezés nélkül szexeltünk a férjemmel. Rá két hétre megjött, de csak három napig tartott, és nagyon gyengén. Azóta megint meg kellene jönnie, éppen ma. Tesztet csináltam kettőt, negatív. Fura tünetek: hőhullám, kétszer is majdnem elájultam a buszon,alig bírtam ki a 20 perces utat, nem volt ülőhelyem. Este 8-ra elfáradok, sőt simán alszok 10 órákat. Az államon ha 10 pattanás nincs egy sem, ami eddigi 25 évem alatt egyszersem fordult elő. Terhes vagyok?2015. okt. 27. 17:33
1/3 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy valami más okozza a tüneteket. El kell menni szépen a háziorvoshoz, és ő ad különböző beutalókat. Alacsony vérnyomás, vérszegénység így első blikkre, de majd kiderül.
2/3 anonim válasza:
6 héttel aktus után nincs az a teszt, ami nem mutatja ki a terhességet, kizártnak tartom, hogy terhes vagy.
Viszont simán leeshetett a vérnyomásod, vagy a vércukrod és voltál attól rosszul, az aluszékonyságot pedig okozhatja az, ha olyan az életviteled, vagy mert éppen valamilyen vitaminhiányod van.
A pattanások pedig lehetnek hormonálisak is, az is lehet, hogy simán attól vagy pattanásos, mert meg fog jönni. Nekem is egyébként akkor szoktak előjönni, de nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!