Anita kicsi kérdése:
Szerintetek jelentheti nemvárt előtt 3 napal negatív teszt azt hogy nemvagyok terhes? Esetleg volt már valaki igy?
Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 08:04
1/15 anonim válasza:
Ilyen korai teszt eredménye semmit sem jelent.
2/15 anonim válasza:
A negativ teszt mindig azt jelenti :) de lehet hogy korán teszteltél,várj még megjön-e,vagy ha türelmetlen vagy akkor 10es érzékenységü tesztet szerezz be :)
3/15 anonim válasza:
Én nem várt előtt teszteltem ugyanugy 3 nappal, természetesen negatív lett. Tegnap voltam orvosnál, 5 hetes vagyok :) :) Ugyhogy kedves kérdező, még bármi lehet :)
4/15 anonim válasza:
Kedves utolsó, még eléggé gyerekcipőben vagyok, a negatív teszt után miért mentél el orvoshoz? Vagyis nem is ez a kérdésem leginkább, hanem az, hogy milyen tüneteid voltak amelyekre terhességre utalhattak?
5/15 anonim válasza:
3# Én azt írtam, nemvárt előtt 3 nappal lett negatív. Természetesen nemvárt napján pozitív lett már. Ezért mentem orvoshoz. És azért csináltam 3 nappal előtte, mert sokan azt írták itt, hogy volt akinek kimutatta már előtte.
6/15 anonim válasza:
Nekem még a nemvárt napján és negatív volt, és rá 4 napra lett pozitív. Korán teszteltél, várd meg amíg késni fog.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokatmost talán egy kicsit megnyugodtam!
2015. okt. 15. 08:35
8/15 anonim válasza:
Azért nem kell korábban tesztelgetni, mert ezek a kérdések akkor elkerülhetőek. Tesztelj akkor, ha már késik.
9/15 A kérdező kommentje:
Tudom csak nagyon izgulok már 8 éve probálkozunk!
2015. okt. 15. 10:25
10/15 anonim válasza:
Drukkolok neked kedves kérdező hogy összejöjjön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!