Aki a ciklus elején esett teherbe mikor tesztelt pozitívat? Olyan is írhat aki az előző ciklus legvégén csak még Megjött a menzesze.
Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 09:52
1/4 anonim válasza:
Én 5. napon estem teherbe, de mivel kizártnak tartottam, hogy ettől teherbe esek, fel sem merült bennem a terhesség. Akkor teszteltem, mikor nem jött meg a menzeszem, szép erős lett a két csík.
2/4 anonim válasza:
Akkor tesztelj, ha nem jön meg, vagy esetleg teljesen más a menzeszed... Előtte minek?
3/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne föleg mert nem is jo a ciklusom.van hogy kimarad egy hónap.akkor nemis tudom mikor kene tesztelni.de nem ugy van hogy fogantatastol a 14dik napon mar kimutatja?
4/4 anonim válasza:
6 nappal nemvárt előtt halvány de egyértelmű pozitív lett a teszt. 10. ciklusnapon volt peteérésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!