Ha a 24. ciklus napon halvány pozitívat teszteltem 10-es érzékenységű terhességi teszttel, akkor mikor lesz látható egy 25-ös teszten? Mikor csináljak legközelebb tesztet?
Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 17:36
1/9 A kérdező kommentje:
A ciklusaim 30 naposak.
2014. szept. 19. 17:36
2/9 anonim válasza:
A nem várt napján már kimutatja.
3/9 anonim válasza:
Én egy halvány pozi tesztet csináltam 10-sel. azzal mentem orvoshoz is. egyáltalán nem csináltam másikat. a halvány pozitív is pozitív :)
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
És neked látott is a doki valamit már az Uh-on?hányadik napon tartottál a ciklusodban amikor pozit teszteltél először? :)
2014. szept. 19. 21:37
5/9 A kérdező kommentje:
2014. szept. 19. 21:38
7/9 anonim válasza:
a nemvárt napján teszteltem, mikor reggel nem jött meg. Semmi más tünetem nem volt. Halvány volt, de jól látható pozitiv. ez volt a 28. ciklusnap. Egyálatalán nem csináltam másik tesztet. Kb másfél héttel később mentem orvoshoz, gondoltam, hogy akkor még nem lesz szivhang, de megnézte a doki, hogy valóban ott van-e aminek ott kell lennie. a 7. héten hivott vissza a doki, akkor már jó erős szivhang is volt.
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem én is a nem várt napján fogok tesztelni :) most az Exepil tesztet vettem,ha jól tudom ez 25-ös érzékenységű teszt...
2014. szept. 19. 22:09
9/9 anonim válasza:
igen, 25-ös. nemvárt napján már a 25-ös is szépen mutathatja :) aztán már ne tesztelgess többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!