Pár napja észrevettem, hogy délelőttönként megszédülök, hirtelen minden erőm elhagy. Azt gondoltam, az időjárás miatt. Most pedig sűrű, túrószerű fehér folyásom van, és szokatlanul sok. Mi lehet ez? Peteérés?
Figyelt kérdés
30-án jött meg a mensim. Két napig jobban, utána kevésbé. Előtte egy héttel voltunk együtt. Pár napja észrevettem, hogy délelőttönként megszédülök, hirtelen minden erőm elhagy. Azt gondoltam, az időjárás miatt. Most pedig sűrű, túrószerű fehér folyásom van, és szokatlanul sok. Pé körül nekem tojásfehérje szerű szokott lenni, nem pedig fehér. A ciklusaim 31 naposak, tehát még nem lehet pé-m. De akkor most mi van? Ha bárki tud segíteni köszönöm!2008. szept. 11. 15:06
11/12 anonim válasza:
Én csak reménykedem benne,hogy babás vagyok,de ahogy előzőleg irtam nekem is akkor jött meg,mint neked,s gyéren,de a teszt eddig negativ.Ha megnézted az oldalt,amit írtam,akkor láthatod,hogy ha teherbe estél,akkor azon a napon már kimutatja!!!Amugy köszönöm a kedves bókot!Ari tőled!!!
12/12 anonim válasza:
Előző válaszoló!!!Ja!!!Nekem is 30-31 naponta jön meg,s mégis tegnap lett volna peteérésem,viszont Szeptember 5 ota tiszta páfrány az ov.m.on a minta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!