Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a terhesség leghamarabb...

Mik a terhesség leghamarabb mutatkozó tünetei? Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
27.-én múlt el a mensim és rá kb. egy hétre megint elkezdett fájni a mellem. Csak 23.-ára kell megint megjöjjön, de most is úgy fáj, mint mikor meg szokott jönni. Hallottam, hogy a terhesség jele is lehet. De a múlt hónapban normális volt a mensim. Ha utána estem teherbe, jöhet ilyen hamar a tünet? kérlek, segítsetek :(
2010. márc. 17. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.a Terhesség tünetei leghamarabb az elmaradt menstruáció után 1-2 héttel jelentkeznek.Lehet mellfeszülés a tünete,de nem ilyen hamar.
2010. márc. 17. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Most áll át a szervezeted nyári időszámításra,nekem is gyakran szokott ilyen lenni évszakváltáskor.De ha nem vagy biztos magatokban,akkor csinálhatsz tesztet 10-es erősségű már lehet,hogy kimutatja reggeli első vizeletből.
2010. márc. 17. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. Nem kell egyből mindig arra gondolni, ezer más oka lehet. És még valóban korai lenne, hisz ilyenkor általában még be sem ágyazódnak a babák, tünet meg addig ugye nem lehet. Teszt is korai még akkor is ha reggel csinálod és 10-sel.
2010. márc. 17. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Oh nagyon szépen köszönöm!!! Megnyugodtam :)
2010. márc. 17. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
inkább tesztelj:Pén pl arra se gondoltam,hogy terhes vagyok,de visítani tudtam mikor vmi hozzá ért és az én ciklusom 24-25 napos de 32 napra esett le,hogy nem jött meg,de nekem akkor már 2 hete fájt a cicim,és hányingerem volt,meg folyton ettem volna vmi finomat.tudod ez mindenkinél és ott is minden terhességnél más,van aki 10 hetesen jön rá véletlenül,hogy bocsi terhes vagyok.tesztelj és az a legbiztosabb,de még az se 100%.mindn jót
2010. márc. 17. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Tesztelni ráérsz akkor, ha esetleg késik, most még úgy sem mutatna semmit. De ne izgulj, nem valószínű.
2010. márc. 17. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2010. márc. 19. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!