Ovulációs teszt erősödött majd halványodik. Lekésetem
vagy meg nem volt ovulacio? 26-27 napos ciklus.
11/20 A kérdező kommentje:
25-ős gabriel. De ez meg mindig nem pozitív!!! Megőrülok!
Hát ez még messze van a pozitívtól. Esetleg elöbb volt ovud?
Nekem 25 naposak a ciklusaim és a diagram szerint a 9. napomon volt ovum, utána ment fel a hőm. Olyat is olvastam, hogy az ovuteszt nem mutatta ki, pedig megtörtént a tüszőrepedés, és a terhesség is sikeres volt. Mindenesetre ha a nyákod olyan, akkor legyetek együtt, esetleg figyeld a reggeli hődet, ha magasabban van mint mensi napja körül, akkor az jó. Mivel nem vezettél hőt, jó lenne tudni mi az alaphőd, és ahhoz tudnál viszonyítani.
Nekem a mensi 3. napján volt pozi az ovuteszt, azóta negatív, azért ez is furcsa. Csatolom a görbém.
[link]
2015. okt. 26. 20:54
13/20 A kérdező kommentje:
Ez ám a pozitív. Hát akkor ma legyen akció, nehogy lemaradjatok. Szorítok. A nyák után jön az ovuláció, úgyhogy most lesz tüszőrepedés ami 1-2 napon belül bekövetkezik. Ma ne haggyátok ki az alkalmat.
2015. okt. 27. 13:22
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segitsegedet! Szerinted nem gond, hogy ilyen későn van a peteérés. Elvileg átlagban 26 naposak a ciklisaim. Lehet, hog igy hosszabb lesz?
Szia. Igazából nem is segítettem, az ovutesztnek köszönheted. Véleményem szerint a késői peteérés nem jelenti azt, hogy hosszabb lesz a ciklusod, mint a korai peteérésnél sem jelenti azt, hogy elöbb fog megjönni. Nem mindenkinek van középidőben. A lényeg, hogy sikerüljön a baba és tudjon beágyazódni időben. Szerintem sok esetben a késői ovu miatt nem sikerül a teherbeesés mert nincs ideje beágyazódni mert megjön. Persze vannak kivételek. Szorítok nektek, és majd írd meg hogy alakultatok.
2015. okt. 27. 14:20
17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon remelem, hogy sikerül. A kisfiammal a 13. napon volt peteteresem es a 9. dpo-n mar pozitív volt a tesztem. Remélhetőleg 9-11 nap elég lesz neki. Mindenkppen írok!
Szorítok nektek, és írj ám. Még egy babát még én is vállalnék, többet már nem, mert vannak gyerkőceim meg a korom is már. Várni fogom a fejleményeket. :)
2015. okt. 28. 09:45
19/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a 31. napon megjött...
Szia.
Hát nagyon sajnálom. Új hónap új remények. Nekem 5 napja késik, 6-án kellett volna megjönnie, eddig sehol sincs. Terhes nem vagyok sajnos. Pedig én is örültem volna nagyon.
Ha van kedved, majd oszd meg a fejleményeidet. Továbbra is szorítok.
2015. nov. 11. 14:17
Kapcsolódó kérdések: