Tegnapelőtt teszteltem egy pozitívat, igaz halványabb a tesztcsík, de jól látható. Rá 2 napra, tehát ma megint teszteltem reggel ugyanolyan teszttel, de totál negatív! Most akkor mi lehet? Mégsincs baba?
Lily-vel.
Eddig mindig működött, vagyis tényleg negatív volt a negatív. De a tegnapelőttin még most is ott van az a 2. csík, szuperul látszik.
Szerinted? ...olyan szerencsétlen vagyok...
először is nyugi!!!!!!!!!!!
Szeritenm holnap tesztelj egy másik teszttel. Tutira az is két csíkos lesz!!!!!
1. válaszoló voltam.
Ui. és nem vagy szerencsételen!
Mióta próbálkoztok?
Köszi!
Fogok venni egy másféle tesztet, hátha... 9 hónapja próbálkozunk.
A legszörnyűbb az volt, ahogy mondtam a páromnak reggel, hogy teljesen negatív. Mert a tegnapelőttit mikor megmutattam, annyira aranyos volt, azt kérdezte meglepődötten, hogy "az ott egy másik csík, nem?" :) Szeretném már végre megajándékozni őt egy babával...
Mi is 9 hónapja próbálkozunk. Már nagyon várom, h pozitív tesztet tartsak a kezembe!
Holnap újabb teszt! írd meg mi lett az eredmény!
1-2. válaszoló
Rendben, írni fogok, köszönöm a szorítást mindenkinek!
Nemrégiben írt a terhesség rovatba valaki, akinek szintén halvány lett a 2. csík, rá 6 (!!!) napra negatívat tesztelt, és sokan írtuk neki, hogy újabb teszt...! És másnap reggel megint 2csíkosat tesztelt!
Mondtam is a páromnak, hogy nem szeretnék így járni, szörnyű ez a bizonytalanság... Erre itt van... De előbb-utóbb úgyis kiderül. :) (legalább most már mosolygok, köszönöm!)
Sajnos én így jártam. Csak úgy hogy három napig volt pozitív, utána pedig halvány, és a végén totál negatív. Sajnos spontán lett a vége. Hőgörbét vezetsz?
A legjobbakban bízok, és remélem két csíkosat fogsz nekünk produkálni!
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!