Terheség kiszámitása?
Ezt így nem lehet. A következő menzesztől visszafelé 14 nap de szabálytalan ciklussal nem tudni, hogy az adott ciklus hány napos. 22 napos ciklusban kb 8. ciklusnap, 28 napossal 14. korul. Két dolgot tehetsz:
1: együtt vagytok 2 naponta legalább a 15. ciklusnapig de inkább 20 korul és úgyis elkapjátok az ovut
2: használsz ovutesztet.
www.ciklus.hu , itt beirod a menzeszeket, es kozepidore jelzni, h mikor lehet ovud.
De a legbiztosabb ha ket naponta egyutt vagytok, vagy ahogy irtak ovutesztet hasznalsz.
Ha meg csak most kezditek, akkor dolj hatra, lazits, es ne parazz.
Legyetek együtt akkor, amikor jólesik!
Nem kell semmit figyelni, nézni, nem kell számolgatni, a lényeg, hogy ne a "gyerekcsinálás" legyen a fő cél, hanem hogy együtt legyetek, és mivel babát terveztek, ezért ne védekezzetek!
Ettől jobb tanács nincs!
Hisz hányan csinálnak ilyen ovulációs tesztet, olyan megfigyeléseket, és társait és hiába vannak együtt, mégsem jön össze akkor. Nem kell a rágörcsölés, pláne nem az elején! Még csak ez az első próbálkozós hónap! Nem kell túlparázni! Én se tettem, nem csináltam semmit, csak együtt voltunk a párommal, amikor jólesett, 7 hónap alatt jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!