Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terheség kiszámitása?

Terheség kiszámitása?

Figyelt kérdés
Tanàcsot kérnék töletek! Oktober 7 jött meg a menszesz és oktober 12 mult el!..Babàt szeretnénk de nem tudom kiszàmitani h mikor van peteérésem ...mert az elözö honapokat viszanézve : 22 - 26 -28 napos a ciklusom...Szerintetek mikor kéne probàlkoznunk??? ( ma is 2 együtt voltunk a baràtomal söt az elmult napokba minden nap..esetleg van rà esélyem h megfoganjak?
2015. okt. 23. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet. A következő menzesztől visszafelé 14 nap de szabálytalan ciklussal nem tudni, hogy az adott ciklus hány napos. 22 napos ciklusban kb 8. ciklusnap, 28 napossal 14. korul. Két dolgot tehetsz:

1: együtt vagytok 2 naponta legalább a 15. ciklusnapig de inkább 20 korul és úgyis elkapjátok az ovut

2: használsz ovutesztet.

2015. okt. 23. 13:41
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi..az ovu teszt az mit takar?..mert nagyon kezdö vagyok még a témàba
2015. okt. 23. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt mindennap célszerű csinálni, a te esetedben mondjuk 5. ciklusnapnál elkezdeni ha van 22 napos ciklusod is, egészen a pozitív tesztig. 2 csík van rajta, aminek egyformán erősnek kell lennie (fajtafuggo, van amelyiknek erősebbnek kell lennie a második csíknak) és ezekben az esetekben az eredmény pozitív, 24-36 órán belül megtörténik az ovuláció így akkor érdemes együtt lenni.
2015. okt. 23. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:

www.ciklus.hu , itt beirod a menzeszeket, es kozepidore jelzni, h mikor lehet ovud.

De a legbiztosabb ha ket naponta egyutt vagytok, vagy ahogy irtak ovutesztet hasznalsz.

Ha meg csak most kezditek, akkor dolj hatra, lazits, es ne parazz.

2015. okt. 23. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Szexeljetek kétnaponta. Minden más csak felesleges rágörcsölés.
2015. okt. 23. 13:57
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek..hàt mult hét szombaton kezdtük .migy ment napok ota kivétel tegnap...csak azért bene van az emberbe a félelem..a màsik kérdés h legelsönek mikor vegyek tesztet ?? a menszi kimaradàsa utàn vagy még elötte pàr napal?
2015. okt. 23. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Szamolj a leghosszabb ciklussal, ha késik, akkor lehet tesztelni.
2015. okt. 23. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Legyetek együtt akkor, amikor jólesik!

Nem kell semmit figyelni, nézni, nem kell számolgatni, a lényeg, hogy ne a "gyerekcsinálás" legyen a fő cél, hanem hogy együtt legyetek, és mivel babát terveztek, ezért ne védekezzetek!

Ettől jobb tanács nincs!

Hisz hányan csinálnak ilyen ovulációs tesztet, olyan megfigyeléseket, és társait és hiába vannak együtt, mégsem jön össze akkor. Nem kell a rágörcsölés, pláne nem az elején! Még csak ez az első próbálkozós hónap! Nem kell túlparázni! Én se tettem, nem csináltam semmit, csak együtt voltunk a párommal, amikor jólesett, 7 hónap alatt jött össze.

2015. okt. 23. 14:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Valahogy én is igy gondolom..csak nem tudom a testem h reagàl a dolgokra mert még fiatal vagyok..de remélem összejön ...ha elsöre akkor nagyon örülni fogok ha nem akkor se török le mert elötem az élet :-)
2015. okt. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!