Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem lehetseges a terheseg...

Nem lehetseges a terheseg szerintem vagy megis :-o?

Figyelt kérdés

Penteken lett pozitiv ketto tesztem is ,szombat regel digitalis clearblue negativ majd delelott megjott rendesen ahogyan szokot , de emelygek ma is szedulok melegem van es aludtam ma is ,

Ugye hogy igy nem lehetek terhes? Mert rendesen megvan.volt igy valaki es terhes volt vagy igy is megmaradt a terheseg?

2015. jún. 21. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én tegnap még kórházba mentem volna, hiszem volt pozitív tesztet. Elméletileg van esély még ha nem rendes a menzesz de ha a szokásos mennyiség van, akkor nem valószínű.
2015. jún. 21. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Szokasosan van meg ,azert raktam fel a kerdest mert a csaladban mondogatjak hogy igy is lehetek terhes :-o

De en nem hiszek eben !nem vagyok azon taborok tamogatoja akik azt mondjak hogy van menstruacio terheseg alatt,

2015. jún. 21. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
ez nem a tabor / ellentabor kerdese, egyszeruen van akinek van menzesze, van akinek meg nincs. ! ettol siman lehetsz terhes , de egyebkent szerintem sem vagy az, ha mutatott negativat is a teszt ill meg is jott azota. vervetel / nodoki nem arthat.
2015. jún. 21. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne a negatív teszted, akkor azt mondanám, símán lehetsz terhes. Az egyik terhességem nekem is olyan volt, hogy rendesen megjött először- illetve még erősebb volt, mint szokott- aztán mégis megmradt a baba, aki most már fél éves.

A clearblue az egyik legjobb teszt, ha az negatívat jelzett, akkor valószínű, hogy csak elkezdődött valami, de azonnal vége is szakadt. A hormonok meg még lehet benned vannak. Pár napon belül viszont ki kell hogy ürüljenek, hisz épphogy terhes voltál. Ha hosszabb ideje lettél volna terhes, akár hetekig a vetélés után benned maradhatnak a hormonok-tapasztalat.

2015. jún. 21. 18:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Pontosan ugyan igy gondolom ahogyan leirtad utolso valaszolo,csak!megis mitol vanak a terhes tunetek...
2015. jún. 21. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!