Nem lehetseges a terheseg szerintem vagy megis :-o?
Penteken lett pozitiv ketto tesztem is ,szombat regel digitalis clearblue negativ majd delelott megjott rendesen ahogyan szokot , de emelygek ma is szedulok melegem van es aludtam ma is ,
Ugye hogy igy nem lehetek terhes? Mert rendesen megvan.volt igy valaki es terhes volt vagy igy is megmaradt a terheseg?
Szokasosan van meg ,azert raktam fel a kerdest mert a csaladban mondogatjak hogy igy is lehetek terhes :-o
De en nem hiszek eben !nem vagyok azon taborok tamogatoja akik azt mondjak hogy van menstruacio terheseg alatt,
Ha nem lenne a negatív teszted, akkor azt mondanám, símán lehetsz terhes. Az egyik terhességem nekem is olyan volt, hogy rendesen megjött először- illetve még erősebb volt, mint szokott- aztán mégis megmradt a baba, aki most már fél éves.
A clearblue az egyik legjobb teszt, ha az negatívat jelzett, akkor valószínű, hogy csak elkezdődött valami, de azonnal vége is szakadt. A hormonok meg még lehet benned vannak. Pár napon belül viszont ki kell hogy ürüljenek, hisz épphogy terhes voltál. Ha hosszabb ideje lettél volna terhes, akár hetekig a vetélés után benned maradhatnak a hormonok-tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!