Orrdugulás+orrvérzés lehet a terhesség tünete?
"Az orrvérzés általános betegség tüneteként is jelentkezhet, pl. influenza, megfázás következtében a gyakori orrfújás miatt, de magas vérnyomásban vagy érelmeszesedésben szenvedõk között is elõfordul. Elõidézhetik még: idült májbetegség, terhesség, Cés Kvitamin hiánya, vérképzõszervi betegségek is."
"www.vital.hu"
Ha az orrvérzés terhességi tünet,akkor valószinűleg nincs rendben a vérnyomásod,de a kettő közvetlenül biztos hogy nem függ össze!
Kérdezd a dokit szerintem ő is ezt fogja mondani!!
korai terhessegnelnel nem hinnem h elofordul, ezert nem neveznem tunetnek hanem mellekhatasnak. en a 20.hetemben vagyok, nincs orrdugulasom, de a nap barmely szakaban hirtelen elkezdhet folyni a ver az orrombol.konnyen elall, gond nincs vele.
40%kal tobb vered van mikor terhes vagy, es az orrban a vekony erek barmikor elpattanhatnak.
remelem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!