Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nuvaring hüvelygyűrű mellett...

Nuvaring hüvelygyűrű mellett terhesség?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve használom a gyűrűt és eddig teljesen rendben volt. minden hónapban kivettem az aktuális vasárnapon és következő héten szerdán megjött. viszont ebben a hónapban múlthét vasárnap kellett volna csak hogy kivegyem, és utána jöhetett volna csak meg ehhez képest már múlthét szerdán elkezdett barnás folyásom lenni majd szombat-vasárnap már véreztem is valamennyire, úgy hogy amíg a gyűrű bent van nem jöhetne meg egyáltalán szóval az nem lehetett menstruáció.Aztán vasárnap este kivettem és folytatódott valamilyen szinten a vérzés de egyáltalán nem erős és ma (szerda) kellett volna hogy igazából megjöjjön rendesen és még mindig ugyanolyan gyenge sőt talán már gyengébb is a vérzésem mint eddig volt. arra is gondoltam hogy attól van hogy 3 hete kezdtem el fogyókúrázni és teljesen máshogy étkezem és kevesebbet is eszek plusz sok zöldteát iszok és zöldkávé kapszulát is szedek. A stressz is elég sok volt mostanában. Viszont múlt hónapban voltam két hetet külföldön és pont akkor kellett hogy kivegyem a régi gyűrűt és újat tegyek fel. de 1 hétig az új gyűrű utazott velem mindenfelé és bent volt a táskámban, hol hidegebb hol melegebb volt és sajnos akár meg is nyomódhatott kicsit. tudom hogy ez nincs így rendjén de nem volt más választásom. Ez aggaszt leginkább hogy lehet hogy a gyűrű vesztett a hatékonyságából és én pedig terhes lettem. Légyszives segítsetek tényleg nagyon kétségbe vagyok esve! Köszönöm! 18/L

2015. okt. 21. 22:39
 1/3 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy nem találok arról semmi információt, hogy a hüvelygyűrű kivétele után ha csinálok most terhességi tesztet az hiteles lesz?
2015. okt. 21. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi képpén nem lehetsz terhes! A fogyókúra is biztos ludas, de ez, hogy "meleg, hideg, osszenyomodott" is ludas, főleg az!
2015. okt. 22. 07:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. Nagyon kicsi az esélye. Én másfél évig használtam, és semmi baj nem volt vele. De ha ennyire aggódsz, tesztelj.
2015. okt. 22. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!