Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet babás görbe?

Ez lehet babás görbe?

Figyelt kérdés

[link]

Sajnos csak az ovu elotti par naptol vezettem.

A b betu barnazast az r betu rozsaszin folyast jelent

2015. okt. 20. 17:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A fáradtságin kivul semmit nem erzek.de azt mar 3-4napja.se nem fajok.de nem gorcsolok
2015. okt. 20. 17:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Ennek így nem sok értelme van, 3 nap alapján behúzni a covert. Egyébként miért oda húztad az ovut? A hő alapján, mármint ami látszik, nem ott volt. De ha már így tettél és tegyük fel, jól (bár erre semmi garancia., ennek így nem sok értelme van) akkor azt gondolom, hogy igen, lehet babás görbe. DE nekem mindig hasonlóak. 5. hónapja nem tudok teherbe esni sajnos mégsem.
2015. okt. 20. 18:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy ha esetleg babás is lennék, akkor sincsen semmi köze hozzá, hogy fáradtnak érzed magad. Biztos az időjárás miatt vagy mit tudom én.
2015. okt. 20. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
*lennél
2015. okt. 20. 18:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Azert oda huztam be az ovut mert elotte levo nap este alacsony volt a hom aznap mar delben magas utana levoreggel mar ugrott 0.4fokot a hom es ra a 2.dpotol jott a cicifajas ahogy mindig.
2015. okt. 20. 18:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Amugy elozo honanapban is volt egy 0.5fokos ugras a 7.dpon megis megjott 27napra :(
2015. okt. 20. 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Este meg napközben?? A hőt reggel, ébredéskor kell mérni még mozdulatlanul CSAK akkor mutat bármit is!!!!
2015. okt. 20. 20:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom.a gorben csak a reggeli hok vannak beirva de en melle nezem neha az estit is...
2015. okt. 21. 03:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Mensi első napjától szájban az ébredési hőt kell mérni,még pisilni sem szabad kimenni.Vannak veboldalak ahova be tudod írn,:ciklus.hu,és nem neked kell írni.így nem értékelhető.
2015. okt. 21. 07:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezt a honapot elszurtam :( de a lenyeg h maradjon fent a ho.akkor még van esely...mensi elott 2nappal mar esni szokott meg pecsetelek.ma van a 10.dpo...még 2-3nap és meglatjuk..eddig szepen tart a hom
2015. okt. 21. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!