Pont nem akarnék (még) teherbe esni. Pharmatexről SZEMÉLYES tapasztalat?
Elnézését, hogy nem pont ide tartozik a kérdésem, de hátha itt több választ kapok rá.
Szóval 14 hónapja szültem, kistestvérrel kb két év múlva szeretnénk próbálkozni.
Na most a kérdésem az lenne, hogy a pharmatex+megszakítás nálatok mennyire működik, mert nagyon ellentétes válaszokat olvasok.
Spirál kilőve, gyógyszert nem szeretnék szedni, mert a szülés óta tökéletes lett a ciklusom, ami eddig totál összevissza volt és nem akarom bekavarni, tekintettel arra, hogy "csak" két évről lenne szó.
Jelenleg óvszert használunk, de azt annyira nem szeretjük, így gondoltunk a pharmatex+megszakításra.
Másnak személyes tapasztalat?
(fiúnk első próbálkozásból megfogant, konkrétan egyetlen aktusból)
Köszönöm és elnézést, ha nem jó helyen kérdeztem.
Köszönöm az értelmes válaszokat, kivéve 9-es.
9-es, te mit képzelsz magadról?
Milyen stílusról beszélsz? Hol bántottam bárkit, vagy írtam olyat, ami miatt ilyen ingerült, modortalan, unintelligens választ adtál, hogy megérdemelném...?
Mi a probléma azzal, ha tájékozódni próbál az ember?
Sajnálom, hogy ilyen fusztrált életed van, hogy a gyk-n kell a keserűségedet kiengedned, és másba kötsz bele, de relax...
Ne haragudjatok, nem gondoltam, hogy egy fogamzásgátlással kapcsolatos kérdés ennyire felidegesít valakit... nonszensz... részemről egy kivétellel mindenkinek ment a zöld kéz, de azt az egyet sem pontoztam le.
Kedves lepontozó! A zöld, illetve piros kéz nem azt jelenti, hogy tetszik, vagy nem tetszik, hanem azt, hogy a válasz hasznos volt e.
Mivel én tettem fel a kérdést, szerintem nekem kellene eldönteni, hogy az volt e számomra és nem neked...
A kérdést kb mindenki megértette, így a válaszok hasznosak voltak.
Csak hogy tudd a későbbiekben a kéz használatát...
És még egy kiegészítés. A személyes tapasztalatot azért kértem, mert a "hallottam" meg a "barátnőm" nem biztos, hogy megfelelően használta, ezt meg a "szóvivő" nem tudhatja, vagy netán ott volt az érintett aktusnál...?
Na ezért kértem a saját tapasztalatot, de nem csak a pozitívat, negatív véleményt is megköszöntem volna, de az eddig nem érkezett...
Csak hogy mindenkinek sikerüljön ezt a rendkívül bonyolult kérdést értelmezni.
A normális válaszokat továbbra is megköszönöm és még egyszer bocsi a lepontozó miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!