Pont nem akarnék (még) teherbe esni. Pharmatexről SZEMÉLYES tapasztalat?
Elnézését, hogy nem pont ide tartozik a kérdésem, de hátha itt több választ kapok rá.
Szóval 14 hónapja szültem, kistestvérrel kb két év múlva szeretnénk próbálkozni.
Na most a kérdésem az lenne, hogy a pharmatex+megszakítás nálatok mennyire működik, mert nagyon ellentétes válaszokat olvasok.
Spirál kilőve, gyógyszert nem szeretnék szedni, mert a szülés óta tökéletes lett a ciklusom, ami eddig totál összevissza volt és nem akarom bekavarni, tekintettel arra, hogy "csak" két évről lenne szó.
Jelenleg óvszert használunk, de azt annyira nem szeretjük, így gondoltunk a pharmatex+megszakításra.
Másnak személyes tapasztalat?
(fiúnk első próbálkozásból megfogant, konkrétan egyetlen aktusból)
Köszönöm és elnézést, ha nem jó helyen kérdeztem.
Kedves első!
Köszönöm a linket, de pont ezért írtam ki, hogy "személyes" tapasztalatra lennék kíváncsi, mert az "ismerősöm ismerőse pharmatexes anyuka" kb olyan, mint az "ismerősöm ismerőse kotonszökevény, a gumi nem biztonságos".
De köszi, hogy időt szenteltél a kérdésemre.
Kedves második válaazoló, nagyon köszi :)
Várom még más tapasztalatát is.
Ugyan a te fogalmad szerint ez nem személyes, de az egyik barátnőm pharmatex mellett esett teherbe, bár ez nem megbízható infó, úgy tűnik, még ha én kísértem is el az abortuszra.
A pharmatex nem megbízható, bár a stílusod miatt megérdemelnéd, hogy 100 %-osan biztassunk a használatára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!