Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az tényleg igaz, hogy aki...

Az tényleg igaz, hogy aki nagyon szeretne már babát, esetleg be is képzeli a terhesség jeleit, annak sokkal később sikerül a baba, mintha nem görcsölne rá?

Figyelt kérdés

2015. okt. 19. 15:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem érdemes a tünetekkel foglalkozni, én is produkáltam már mindent, felét beképzeltem , fele tök más miatt volt, aztán amikor tényleg terhes voltam, az égadta világon semmi tünet nem volt, csak az, h nem jött meg.
2015. okt. 19. 16:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem igaz. Sokáig én is azt hittem, de nem...

Mi az 5. hónapot tapossuk, volt, hogy nagyon rá voltunk görcsölve és most sem annyira tudok elvonatkoztatni, de már annyira kattogok... főleg, hogy most orvosilag, mint kiderült, elég kicsi az esélyünk...

Viszont, van egy kolléganőm, másfél éve nem sikerül neki és nem kattog rajta. Már én mondtam neki, hogy szerintem menjen dokihoz, mert valami nem oké, de azt mondja, ő elvan így, lesz ami lesz. Szóval ő nem kattog... mégsem sikerül neki.

Nekem mondhat bárki bármit, én mindent megteszek hogy babánk legyen. Viszont, a tüneteken nem kattogok, tök felesleges, sima pms tünetek lehetnek...

2015. okt. 19. 16:05
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát nagyon drukkolok, sikerüljön Nektek! :)

A családomban - lánytestvérek - elég nehezen jött össze a babásodás, ezért gyanítom, hogy nekem se fog könnyen menni...de a remény hal meg utoljára (vagy akkor, amikor megjön)

2015. okt. 19. 16:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs,hogy van-e köze hozzá, lehet, csak véletlen, de nekünk abban a hónapban jött össze, mikor kicsit összekaptunk apával, hogy túlságosan görcsölök, álljak már le. Megsértődtem, bevettem a leszrm tablettát, és láss csodát, abban a hónapban megfogant a kislányunk :)
2015. okt. 19. 16:46
 15/17 A kérdező kommentje:

14-es, hányadik próbálkozós hónapban sikerült?

Gratulálok hozzá!!! :)

2015. okt. 19. 17:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Köszi :) Már három hónapos "nagylány" :)

Az volt a hatodik próbálkozós hónapunk. Annyit azért "taktikáztam", hogy egy ideig fekve maradtam együttlét után. Lehet, hogy ez segített... Ki tudja :) Esetleg egy próbát megér :)

2015. okt. 19. 18:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lassan másfél éve próbálkozunk, úgy, hogy figyeljük a ciklusomat, voltam kivizsgáláson, nem kattogok rajta állandóan, és mégsem jön össze... :(
2015. okt. 19. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!