Terhességi tesztet hogyan értelmezzem?
Én is idő előtt teszteltem ma! Nem véletlenül! Tegnap fogyott el az e havi duphaston adagom, tudnom kellett, hogy folytatnom kell e a szedését! Úgy tűnik folytatni kell. :) Volt 3 kémiai terhességem és ott bizony késett a mensi is (5 napot), szóval az nem garancia! Nem kívánok neked ilyet, csak mondom! :)
Utolsó voltam
Nem vagyok otthon a tesztelésben, csak akkor vettem, amikor gyanakodtam, hogy terhes lehetek (még nem is késett). Este megcsináltam és nagyon-nagyon halvány pozi lett, ezért másnap vettem egy újabbat és ugyancsak este tesztelve már erősebb csík nézett vissza rám.
Szóval szerintem pozitív és biztos már holnap ismételnék. :)
Szia!
én is 3 nap "késésnél" teszteltem ezzel.... vagyis nekem barnázás volt 3 napja, mikor teszteltem.... és az idő előre haladtával inkább erősödött a csik.
Ma már jóval erősebb, mint pénteken
érdekes, hogy a tiédnél halványodott.... de lehet később fogant. Mert nekem pl. délutániból lett pozi.
A képen a legfelső az:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!