Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Annyira ideges vagyok, hogy...

Annyira ideges vagyok, hogy már hányingerem van! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap szeretkeztünk a barátommal, és a végén mikor kivette, lecsúszott róla az óvszer. Nem hiszem hogy sok maradt volna bennem a gumiból, mert csak egy kicsit kellett húznia rajta, de azért rettegek :S

Egy hete bevettem egy esemény utáni tablettát, mert kerülhetett belém némi előváladék, úgy hogy most nem kérhetek megint az orvostól gyógyszert :/

Ma hajnalban megjött a menstruációm, és holnap kérek időpontot az orvoshoz, de sík ideg vagyok :(

Hogyan nyugodhatnék meg? Ugye nem vagyok terhes?

2015. okt. 18. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Ha megjött,akkor nagy valószínűséggel nem vagy terhes
2015. okt. 18. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki a fiúd (alap hogy megfogja amikor kiveszi pont hogy le ne csússzon), te pedig végy be egy sanaxot.

Ha nem folyt ki és be, akkor geleslegesen pörögsz.

2015. okt. 18. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges orvoshoz menni, nem vagy terhes. Majd ha a következő menstruációd késik (nem fog), ráérsz aggódni.
2015. okt. 18. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Késhet a következő menstruáció azért is, mert az esemény utáni belenyúlt a hormonrendszeredbe. Azért kell fenntartással kezelni az esemény utánit, mert bevétel után két évre meg tudja bolygatni a ciklusaidat, tehát átgondolt védekezési mód kell, akár kombinált is ;) ( ami nem feltétlenül a két leggyengébb pearl indexűt jelenti) Ne idegeskedj, annak hogy most terhes legyél, minimális az esélye, az óvszerrel kapcsolatban írták már fentebb hogy hogy érdemes, én még a fogamzásgátló tablettát tudnám javasolni, attól nagyobb biztonságban érezhetnéd magad.
2015. okt. 18. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!