Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem ágyazódott be rendesen...

Ha nem ágyazódott be rendesen az embrió, kb. mennyi ideig van még jelen a szervezetben a hcg hormon? Konkréran 14. dpo 12,5 ös érzékenységü pozitiv,16. dpo 25ös érzékenységü pozitiv.

Figyelt kérdés
Ez igy reményre adhat okot? Barnázok pár napja.ezért kérdezem. Egyik tesztet se elsö vizeletből csináltam.

2015. okt. 17. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
ha a 25ös is pozi akkor nőtt a hcg.felkeresnék a barnázás miatt egy orvost,mert többmindentől lehet.
2015. okt. 17. 07:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.mivel még az elején vagyok jhét szerdára adott időpontot az orvos. De gondoltam addig 2 naponta tesztelek.
2015. okt. 17. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos, és progeszteronpótlás, így talán megmaradhat, vagy kiderül, hogy más okozza (pl. hematóma).
2015. okt. 17. 09:14
 4/4 whitelady1 ***** válasza:
Én rögtön szaladnék orvoshoz!!! Elmehet a baba ha vársz!!! Sürgősen orvos, tudom miről beszélek nekem is kellett hormon pótlás!!
2015. okt. 17. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!