Hogyan kérhetnék elköttetéshez támogatást ha nem engedhetem meg magamnak teljes áron?
Rendkívüli segély 5e körül szokott lenni. Orvost nem tudod lefizetni, lévén a kórház lehivhatja a teljes kortortenetedet és azonnal, kiderul, hogy nincs semmi bajod. Személyi kölcsön nem jöhet szóba? Vagy folyószámla hitel.
Aki meg a férjét írta, hogy miért nem: sok férfi számára a nemzokepesseg elvesztése egyenlő az impotenciaval.
Oh, az nem jó. Akkor tényleg csak az elkötettés marad. Nekem is 3 gyerekem van és most akarok majd spirált felrakatni, próba szerencse.
Az a pláne, hogy mikor a 3. gyerekem szültem, akkor a kórteremben többen voltak, akik 3-dik, 4-dik gyereküket szülték, de mivel császározták őket, így a császár alatt megcsinálták az elkötést is. Végül is ingyen. Akik meg természetes úton szültek, azok meg fizessenek 130 ezret. Ez a szomorú.
A Mirena teljesen máshogy működik, hisz hormonos. Lecsökkenti a vérzést, nem okoz gyulladást mint a fizikailag gató liligold.
Ha bírod a horminokar, szerintem kipróbalhatnád.
Nem bírom, ezért szeretném a műtétet :) Most gyógyszert szedek, de egy rakat mellékhatása van ami sajnos kihat a kapcsolatunkra. És nem tervezünk több gyereket, szóval ez a legjobb megoldás, persze ha normálisan végzik el a műtétet.
Másik 3 gyerekes anyuka, te milyen spirált szeretnél? Hormonosat? Úgy tudom hogy a Mirenának is van már "gagyi" változata. A h.menteset én nem ajánlom, ha semmiképpen nem akartok már több babát. Sok "sorstársam" van aki spirál mellett lett terhes.
Jah, nagyon szomorú dolog hogy ennyit kérnek érte. Értem én hogy ki kell fizetni az altatást a műtőt meg a többit, de azért ez tényleg túlzás :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!