Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozi teszt gyenge...

Halvány pozi teszt gyenge vérzes. Mi a véleményetek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hèt késés után csináltam egy tesztet ami halvány pozi lett aztán csináltam még párat azok negatívak lettek. Majd 10 nap után "megjött" de nem rendesen hanem nagyon gyengén, tampon sem kellett csak a wc papíron volt egy kis rózsaszínes és egy pici vér, ez 3 napig yartott. Mindig szoktam görcsölni és most az sem volt, mintha megsem jött volna. Hétfőn reggel megyek dokihoz. Veletek történt már ilyesmi? Baba gyanús vagy inkább hormonprobléma?
2015. okt. 16. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Drukkolok, feltétlenül írj hogy mi lett az eredmény
2015. okt. 17. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanilyen volt a tesztem de megjött a mensim. 1 ciklus teljesen kiesett és úgy jött meg.
2015. okt. 17. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet, Kedves Kérdező?😊
2015. okt. 17. 20:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, kettőt is és negatív :( Nem értem.. valószínűleg a hormonjaim szórakoznak :( De majd a doki megmondja :( Csak fura egy kicsit, hogy van egy halvány 2csíkosom és ezek mellett egy halom negatív teszt és a menstruációm sem volt normális sőt.. szinte egyâltalán nem ks volt:( Most meg ovus folyásom van nagyon bő és fehéres, pedig mensi után mindig szârazság van nálam. Vmi nem stimmel :( Félek..
2015. okt. 18. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!