Eddig ugy szamoltam,ereztem hogy elsejen volt,de most elbizonytalanodtam..Lehet 4.en volt? Nagyon faradt vagyok,folyton pisilni jarok,es nem vagyok ingerult ugy ahogy szoktam a verzes elott mar kb 1 hettel..Van 3 rettento halvany tesztem..Ma kapok majd idopontot vervetelre..De ha a 14.dpon vagyok es ilyen halvanyaka tesztek akkor az nem jelent jot..Viszont ha kesobb volt..?Ja es 100% hogy volt ovulaciom,vervetel eredmenye bizonyitja..Koszi a segitseget!
2015. okt. 15. 13:55
1/9 anonim válasza:
Igazából nem tudom mikor volt ovulációd. De miért kell ennyire ráparázni? Szexeljetek minél többet és valamikor csak lesz ovud.
2015. okt. 15. 14:07
2/9 anonim válasza:
teljesen mindegy mennyire halvány, 14. dpon örülj hogy egyáltalán már pozitív!! és elsején volt az ovud a hőgörbe alapján, egyértelműen.
2015. okt. 15. 14:07
3/9 anonim válasza:
1: ha feltesznek egy kérdést és lövésed sincs hozzá, nem muszáj ám válaszolni.
kérdezőtől független mondom, annak aki évek óta próbálkozik már, nagyon nem így megy hogy valamikor lesz majd ovu.
2015. okt. 15. 14:09
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a 2.es 3.valaszolonak..Kistesoval probalkozunk immar tobb mint 2 eve..Elotte 6 evig probalkoztunk..Most volt kivizsgalasom, es az utobbi 2 ciklusomban volt eloszor ovulaciom!Elotte nem..Ezert vegul nem kaptam semmilyen gyogyszert..Aztmondta a dr. ha 6 honapon belul se jon ossze akkor mehetunk vissza es kezdhetjuk elolrol a kivizsgalast..Remelem nem kell..De ha megjon akkor meg beszedek egy adag clostyt amit meg egy masik dr. adott...Hatha segit..
2015. okt. 15. 14:29
5/9 anonim válasza:
3 van hozzá lövésem, a kérdező nem írta az előzményeket és hidd el rengeteg csajszi van itt, aki éppen kitalálta, hogy gyereket akar és első hónapban nem jött össze és akkor már csinálja a hőgörbét, stb. Kérdező! A helyedben uh-val nézetném a peteérést, ha ennyire nehezen jön össze. Az legalább biztos módszer.
2015. okt. 15. 14:33
6/9 A kérdező kommentje:
Nem biztos modszer,csak ha mondjuk minden allo nap nezik..Itt meg orulok ha egy evben egyszer atneznek...Szeptember elejen volt atjarhatosagim,akkor neztek ram utoljara.Ez Skocia,itt nem olyan egyszeru..Es nem akartam direkt hatteret irni mert hosszu...
2015. okt. 15. 22:50
7/9 anonim válasza:
A görbe alapján 04-05 környékén lehetett.
És emiatt nem is furcsa, hogy csak halvány volt a teszted.
2015. okt. 17. 09:04
8/9 anonim válasza:
Kedves kerdezo atjarhatosagi utan mikor lehettetek egyutt???bocs h nem a kerdesedre valaszolok,de nekdm kovi honap a mutet.
2015. okt. 17. 13:57
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Sajnos megjott...A csikok valoszinuleg szaradasi csikok voltak a teszten..:/
Szerintem is 4.en lehetett..
Szivesen valaszolok,semmi gond..:) Elotte kellett vedekeznunk,es csinaltattak velem egy tesztet aznap h biztosan kizarjak,de meg az ultrahangon is megneztek elotte biztos ami biztos alapon..Utana nem mondtak semmit,de a fertozesveszely miatt nem ajanlott..En igy is elkaptam valami fertozest,hiaba adtak ra ott 4 tabletatt..Utana egy hetig antibiotikumokon eltem..Vereztem majdnem ket hetig a beavatkozas utan.Szoval mi megvartuk mig elmult a verzes utana..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!