Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férfiak kimondják, ha babát...

Férfiak kimondják, ha babát szeretnének vagy ez hogy zajlik? Nálatok hogy volt? Milyen jelzésekből, mondatokból tudtátok, hogy babát szeretne?

Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 13:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
23%
A párom 24 én 20 vagyok most de nagyon családcentrikus és gyermekszeretők vagyunk mind a ketten. Már 2 éve mondja (a környezetünkben sok a gyerek) hogy de jó lesz majd ha a sajátját tolja az úton vagy a sajátjával játszik. Vártunk miattam mert akkor 18 voltam ő 22 és ő mondta ki hogy hagyjam abba a fogamzásgátlót mert naponta került szóba hogy már szeretnénk. Most 20 hetes a pocakban az első gyermekünk aki kislány!
2015. okt. 16. 07:12
 22/22 anonim ***** válasza:

Megkérdezte, mennyi van még a gyógyszeremből. Miután elmondtam, közölte, hogy örülne, ha nem nagyon íratnék már újat, miután elfogyott... :) Mindig is szerette a gyerekeket, sőt, jellemzően a gyerekek is odavannak érte.

Ez nagyjából fél éve volt, és múlt héten pozitívat teszteltem (kétszer is). Én 26 vagyok, ő 29.

2015. okt. 20. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!