Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férfiak kimondják, ha babát...

Férfiak kimondják, ha babát szeretnének vagy ez hogy zajlik? Nálatok hogy volt? Milyen jelzésekből, mondatokból tudtátok, hogy babát szeretne?

Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 13:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
29 volt és nyíltan kimondta, hogy "most már én is szeretnék gyereket". Előtte én szóltam, kb. egy évvel korábban, hogy vágyom rá, akkor még időt kért. Mondta, hogy fel kell készülnie. Nem egészen háromnegyed évig tartott neki, aztán egyenesen megmondta, hogy most már ő is akarja. Én nem alapoznék "jelzésekre", mégis csak egy ember életéről van szó. Ezt illik tudni hangosan megbeszélni.
2015. okt. 15. 14:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, remélem hamarosan nálunk is így lesz. 28 vagyok, idén jeleztem neki, hamarosan szeretnék. Időt kért, de egész jól meg lehetett vele beszélni a témát. Szerintem lassan ő is hajlik majd rá, csak még nem mondja ki...
2015. okt. 15. 14:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
mondtam neki, hogy én már vágynék babára. mondta, hogy átgondolja... nem is beszéltünk róla utána, pár hónap múlva elém állt, hogy most ráérek? mert átgondolta és szerinte is jöhetne a baba :) ekkor ő 27 éves volt, én 25, 7 éve, már 6 éves.... :)
2015. okt. 15. 14:42
 14/22 piroska és a farkas ***** válasza:
47%
Együtt mondtuk ki, akkor, amikor komollyá vált a kapcsolat. / 2,5 honappal az első találkozás után :) /. Azota összeházasodtunk, a kislányunk az esküvő után fogant. 24 éves volt a férjem.
2015. okt. 15. 14:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
23 éves volt, én 21. Akkor még csak ismerkedtünk, teljesen természetes módon került szóba a gyerek, a házasság. Persze csak 10 évvel később vállaltunk gyereket, ennyi idő kellett, míg megteremtettük a megfelelő körülményeket egy baba érkezéséhez.
2015. okt. 15. 15:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mondtam neki, hogy szeretnék már babát, 2-3 hónap múlva már ő is megjegyezte, hogy jó lenne, újabb két hónap múlva pedig már el is döntöttük, hogy konkrétan mikor lenne érdemes vállalni, és sajnálkoztunk, hogy a munka miatt még várni kell egy évet. Szóval nekem konkrétan megmondta.
2015. okt. 15. 15:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt, hogy 27 éves volt ekkor.
2015. okt. 15. 15:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Párommal még csak 2 hónapja vagyunk együtt de már kb 3-4 naponta felhozza hogy bármikor készen áll, csak rám vár. De még várunk vele :) L/22 F/26
2015. okt. 15. 15:59
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A férfi nem nő. Ő nem utalgat, hanem kimondja. Tehát ha gyereket akar, meg fogja mondani. Talán beszélgetni kéne erről, és kiderül.

Tehát ha az utcán látott babára rámosolygott a párod, nehogy szó nélkül abbahagyd a fogamzásgátlót, mert ebből a "jelzésből" arra következtettél, hogy babát akar. :D

2015. okt. 15. 17:32
 20/22 anonim ***** válasza:
81%
Én 29 évesen közöltem a párommal, hogy 30 évesen szeretném, ha végre meglenne ez az első gyerek. Már nem akarok tovább várni, hiszen minden adott hozzá. Ezt emésztgette 2-3 hónapig és utána belevágtunk a baba projektbe. Augusztusban töltöttük mindketten a 30-at, decemberre várom a kislányunkat. :)
2015. okt. 15. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!