Volt olyan, akinek a hőgörbéje még csak peteérést sem mutatott, és mégis teherbe esett?
Ilyen sajnos nincs. Ha nincs peteérés, nincs terhesség.
Ha egy évben 1-2 hónapban nincs peteérésed, az normális, tehát ha most kezdtél hőmérőzni, és éppen nem volt, az nem gond, de ha sok, vagy minden ciklus ilyen, orvoshoz kell fordulni, hogy kiderítse a rendellenesség okát...
jaj, nem úgy értettem, ez világos, hogy mi kell a terhességhez
úgy gondoltam, hogy nekem 2x volt peteérésem a hónapban, uh-al bizonyítottan, de a hőgörbém valamiért nem akarja mutatni a peteérést.
Persze, hogy van ilyen. Ne felejtsd el, hogy a hőt nem eüsök, hanem laikusok mérik és fogalmuk sincs mennyi minden befolyásolhatja, másrészről a szervezet nem gép, hogy mindig a nagykönyv szerint leírva működjön. Ha következőleg megjön a vérzésem, akkor csinálok nektek egy eüs görbét, lássátok milyen az, ha én mérem :)
Szóval az, hogy a görbe nem mutatja, nem jelenti, hogy nincs is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!